araba da çekimlerde inanılmaz sert olmuş emeğinize sağlık
Printable View
araba da çekimlerde inanılmaz sert olmuş emeğinize sağlık
aynen yay ne alaka anlamadım farklı bir sistem heralde
E60'a ölüyorum maşallah zımba gibi.
Araç sahibi de adam, fotoğrafları çeken de adam... Yorumu tek kelimeyle yapıyorum. Mükemmel. Araba ok gibi olmuş. :)
araç da fotolar da çok güzel olmuş maşallah. M5 jantı olsa bence çok daha orjinal ve hoş durur.
BMW ayrı bir dünya masallah :)
Kanka snein de ellerine sağlık her zamanki gibisin formun yerinde :D
Araba güzel ama o egsoz faciası acilen düzeltilmeli.
Kit custom ve fiyat 5000 euro araç yaklasık 5-6 cm inip kalkıyor araçta hersey kalite cok çelişkili bi durum :)
Çekimlerde arac icinde biri olmassa cok daha iyi gözükücek eminim ellerine sağlık .
Araçta , çekimlerde çok güzel olmuş..Elinize sağlık..
Teşekkürler
Abicim teşekkür ederim :)
Teşekkürler :)
Saolasın kankam yapmaya calısıyoruz bişeyler :D
Teşekkürler abi.
Çelişkili bi durum yok ortada aslında Berkay kardeşim, söylediğim gibi ilerleyen zamanlarda yaylar değiştirildikten sonra çok daha farklı olcak, teşekkür ederim.
Teşekkürler :)
fotoğraflar çok güzel , araç rengi çok hoş basıklık harika ama sürekli gözüme takılan birşey var bu sefer söylemeden geçmicem ,kendi görüşümdür aynı kare fotoğrafları alt alta yayınlayınca hoş durmuyor , galiba geçende e93 335 fotoğraflarınıda yayınlayan sendin oradada bu durum dikkatimi çekmişti.
Güzel fotograf cekiyorsun dostum , eline saglık.
Arac ıcınse derlerya , olmus mermi :D
egsoz yamuk
:D:D
Oncelikle su kelimelerin bas harflerini buyutmeden yazmayi ogrenin.
Supersprinttir veya degildir orasi beni ilgilendirmez egsoz ucu yamuk mu cikiyor evet yamuk cikiyor.
Neyin kolay olup olmadigini bizde biliyoruz egsozcuda buyudum dukkanimiz var elimden onlarca supersprint egsoz gecti merak etme.