araba da çekimlerde inanılmaz sert olmuş emeğinize sağlık
araba da çekimlerde inanılmaz sert olmuş emeğinize sağlık
küçükken yaramazsın diyolardı artık büyüdüm yarabiliyorum
aynen yay ne alaka anlamadım farklı bir sistem heralde
AS GARAGE
Herkes, insanlığı değiştirmeye çalışıyor, kimse, kendini değiştirmeyi aklından geçirmiyor.
Araç sahibi de adam, fotoğrafları çeken de adam... Yorumu tek kelimeyle yapıyorum. Mükemmel. Araba ok gibi olmuş.![]()
Vw Cc & Mk 5 Gti
Araba güzel ama o egsoz faciası acilen düzeltilmeli.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Kit custom ve fiyat 5000 euro araç yaklasık 5-6 cm inip kalkıyor araçta hersey kalite cok çelişkili bi durum
Çekimlerde arac icinde biri olmassa cok daha iyi gözükücek eminim ellerine sağlık .
Teşekkürler
Abicim teşekkür ederim
Teşekkürler
Saolasın kankam yapmaya calısıyoruz bişeyler
Teşekkürler abi.
Çelişkili bi durum yok ortada aslında Berkay kardeşim, söylediğim gibi ilerleyen zamanlarda yaylar değiştirildikten sonra çok daha farklı olcak, teşekkür ederim.
Teşekkürler![]()
fotoğraflar çok güzel , araç rengi çok hoş basıklık harika ama sürekli gözüme takılan birşey var bu sefer söylemeden geçmicem ,kendi görüşümdür aynı kare fotoğrafları alt alta yayınlayınca hoş durmuyor , galiba geçende e93 335 fotoğraflarınıda yayınlayan sendin oradada bu durum dikkatimi çekmişti.
Dr.ECU
Oncelikle su kelimelerin bas harflerini buyutmeden yazmayi ogrenin.
Supersprinttir veya degildir orasi beni ilgilendirmez egsoz ucu yamuk mu cikiyor evet yamuk cikiyor.
Neyin kolay olup olmadigini bizde biliyoruz egsozcuda buyudum dukkanimiz var elimden onlarca supersprint egsoz gecti merak etme.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)