Maşallah. Bu motorun hacmi nedir. V6 sanırım makina. Orjinal turbosu neydi aracın ve kağıt üstünde orjinal hali kaç hp idi bunlarıda belirtirseniz Opel'e benim gibi aşina olmayanlar bir fikir sahibi olurlar.
Maşallah. Bu motorun hacmi nedir. V6 sanırım makina. Orjinal turbosu neydi aracın ve kağıt üstünde orjinal hali kaç hp idi bunlarıda belirtirseniz Opel'e benim gibi aşina olmayanlar bir fikir sahibi olurlar.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
valla yurt dışı sandım ilk başta.. maşallah konu bncede project car konusu.. cidden araç kaç silindir?
arac 2.8 v6 325 hp.. sanirim bi ara izmirde satilik kirmizi vardi bu arac o arac.. degerleri ve sonuclari merak ediyorum. Allah CC yaninizda olsun..
Maşallah. Projeyi takipteyim. Allah yüzünüzü kara çıkarmasın.
bi gelişme var mı ??
helal olsun büyük projeye atılmışsınız parça listesi ve detay verirseniz seviniriz, kolay gelsin
bende detayları merak ettim ,
mesela turbolar nedir ??? kullanılan malzemeler neler ? aracın yazılım konusu ? standalone beyin mi yoksa custom yazılım mı olucak vs vs ???
bugüne kadar tr nin en hızlı opel i benm arkadasımın bertone turbosu idi , savaş osmanpaşaoğlu hazırladı aracı , 4 yıl öncede tuning türkiye dergisinde yayınlandı arac bilenler bilirler..sanırım bu ondan daha hızlı olucak ve adını tr nin en hızlı opeli olarak tarihe yazdıracakmaşallah maşallah büyük emekler var belli ki...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)