#226 highline golf sevilmezmi yahu tabi sevicen
B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı İtalyan aşktır Alman ticaret KALBİNİ MAHŞERE GÖTÜR !!
eski araçlar mı buyrüünn
SOMEONESPECIAL Nickli Üyeden Alıntı Opak mavi yeşil gibi mi ? Buda 78 T stop 1300cc 1.6 difransiyeli var ? bu renktı =) ayrıca araçı ılk sahıbınden almıstım babamın arkadasından o yuzden ımkansız dedım benımkıde tam tersı 1600cc 1300 defransıyel var =)
legion90 Nickli Üyeden Alıntı Eski arabam. Yeni arabam. accentei gördüm sanki hatırlıyorum ama kia ya hiç denk gelmedim
yalanmotors
Ceed çok iyi olmuş ya Agah Nickli Üyeden Alıntı eski araçlar mı buyrüünn [IMG]http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/9621_135762097427_377701_n.jpg Aracınızın en çok beğendiğiniz fotoğrafı bu mu ?
berkay_aydin Nickli Üyeden Alıntı Aracınızın en çok beğendiğiniz fotoğrafı bu mu ? o aracımın evet, çünkü totalde 3 4 fotoğrafı var
Çok sevdiğim eski fotoğraflardan biri
34 VV 2001 - Peugeot 106 GTi BLuEBoY Nickli Üyeden Alıntı hemen itfaiyeyi arıyorum... bu 106 yanıyo dostum
twin Nickli Üyeden Alıntı accentei gördüm sanki hatırlıyorum ama kia ya hiç denk gelmedim Accenti görmüşsündür mutlaka 7 senedir Edirne'deydi. Hala Edirne'de fakat orjinale döndürüp sattım. Ceed'le ara sıra geliyorum Edirne'ye haftasonları. Enez'deyim normalde.
berkay_aydin Nickli Üyeden Alıntı Ceed çok iyi olmuş ya Aracınızın en çok beğendiğiniz fotoğrafı bu mu ? Teşekkürler kardeşim. Bişeyler olacak daha
enough ?
Başka fotoğrafı olmadığından dolayı en çok beğendiğim bu
106'nın daha fotoraflarını çekmek nasip olmadı ama bu fotorafında güzel çıkmış
GOGO Polo UZ 306 GTI UM Civic İES BP 106 GTI YM Civic İS BG Vtec-VA TypeR
BP 106 sizde mi ? Geçen haftalarda Merter'de park halinde görmüştüm
OnurGTI Nickli Üyeden Alıntı BP 106 sizde mi ? Geçen haftalarda Merter'de park halinde görmüştüm evet geçen hafta gelmiştik arkadaşlarla
Eski aracım eski köpegim en sevdigim foto
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları