deme la ukraynaya gidesim geldi :D
Printable View
Eğitim için mi orada bulunuyorsun ? Eğer eğitim içinse,yıllık eğitim ücretleri her şey dibine kadar dahil fiyatı nedir ? Eğitim dili nedir ? karı kız için gidesim var. :D
Vodka bar :D
kardeş buluşalım o halde bi sory babuşka yapmak istiyorum cuma gecesi :D love day :D
ne harcadın oraya gitmek için :D
http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphoto...80210492_n.jpg
Cok anlamli bir resim.
150 tl 6 aylık pasaport :D
10 tl fotograf :D
450 tl uçak türkiş air :D
şu zamana kadar olan ev kiram var :D masraflar
ev kirası falan nasıl?birde evleri nasıl kiralıyosunuz otel gibimi kaç kişi kaldıgınızın önemi falan varmı?normal günlük yaşam nasıl pahalımı ucuzmu gece hayatı vs?
ev kirası gayet makul.evi oradaki emlaklardan kiralıyoruz.kaç kişinin önemi yok evi kiralıyoruz çünki eve misafir geliyo ***** :D günlük yaşam gayet ucuz.kıyafet parfümeri ve takılar pahalı geri kalan herşey türkiyeyle yarı yarıya :) 50-60 tl ye en iyi votkayı açabiliyoruz yanında 4-6 redbull ile :) marlboro 2.5 tl :D internet su elektrik faturası yok zaten :D..evimiz 4+1 yemek ucuz :)
Mahsuru yoksa ewe verdiginiz ucret nedir?
aylık 800 dolar veriyoruz :) 2 kişiyiz gelen misafirler hariç :D.bence makul neden dersen otelde kalmaya kalksan günlük 50-60 dolardan başlıyor yeme içme hariç..biz kendimiz 20 tl ye 2-3 hatta 4 gün bile geçiriyoruz
okeye 3. arıyormusunuz :D :D
Beni buralara götürmedin bide utanmadan aradin ya ayip sana bana bi absint ayarla :*
o yaşlı amcaya 2 rus düşüyorsa ben orda nufüs patlaması yaşatırım kanımca :D