iyi ki eğitim yokmuş yav bide olsa tamam yanişahsım adına 5 yıl eğitim alsam çizemem sadece yetenek valla bravo
![]()
iyi ki eğitim yokmuş yav bide olsa tamam yanişahsım adına 5 yıl eğitim alsam çizemem sadece yetenek valla bravo
![]()
olamaz TÜRK'e baş,TÜRK'üm demeyen !!!
b5 1.8 turbo quaTTro + gt30 mapped by serdar anık
Elinize sağlık..Bakınca sanki gerçek araç karşımda gibi geldi.
16 YM 477 - 2006 Vtec LS / 05 EA 813 - 2003 Toyota SOL / 34 YA 8623 - 2012 Honda FB 7
yorum yapan tüm arkadaşlara teşekkür ederim...
ford mustang GT
![]()
profsyoneller yüksek hacimli motor kullanır.acemilerse ufak motor.benim 1.3 dizel tercihim ise tamamen ekomnomik sebepler.
''eski E36 mın şasesi sızlasın''
sipariş e30 3.20 coupe 10 ofsetli 16 inç bbs ler üzerine gerilmiş 205x45x16 lastiklerle, kamberli.dip basık coiloverlar
...
![]()
profsyoneller yüksek hacimli motor kullanır.acemilerse ufak motor.benim 1.3 dizel tercihim ise tamamen ekomnomik sebepler.
Tarhan Telli ATİLLA
![]()
hacım bana bi 106 çiz yaa olmazmı :=) sarı MK'2 jantlarıyla 06 JJ 682 olmazmıben çiziorum agzı yüzü yamuk oluo boş zamanında bekliorum
![]()
06 JJ 682 YeLLow 106 GTİ
06 JR 915 YeLLow MİNİ COOPER
yapmış olduğunuz yorumlar için hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim arkadaşlar.sizlerin yorum ve tavsiyeleri sayesinde çizim yeteneğimi biraz daha geliştirdiğime inanıyorum.ilk zamanlar sizlerden gelen çizim isteklerinizi elimden geldiğince yetişmeğe çalışıyordum fakat sürekli artan istekler yüzünden yığılmalar meydana geldi, gönlüm isterki herkezin çizim isteğine yetişeyim ama yoğun iş hayatım yüzünden bu mümkün olmuyor.bundan sonraki çizim istekleriniz için 5-10krş ufakta olsa ücret karşılığı çalışmaya başladığımı belirtmek isterim.çizimlerden elde ettiğim gelirlerimle, aracıma 1 seneyi geçen süredir çok isteyipte, maddi imkanlarımın dışında kaldığı için alamadığım jant lastik takımını almayı düşünüyorum.ve inşallah alıp aracıma taktıktan sonrada yine bu formda resimlerini paylaşmayı planlıyorum. herkeze hayırlı günler, hayırlı formlar.
(not: daha önceden ücretsiz olarak çizim sözü verdiğim arkadaşlara sözüm geçerlidir. Allah izinverirse en kısa sürede isteklerini tamamlayıp yayınlıycam inşallah.)
chevrolet-camaro-z28
![]()
bahsettiğiniz aracın resimleri varsa en beğendiğiniz açıdan fotosunu pm atın bende sıraya alıcam.çizimi A4 boyutunda 3-3.5 saat sürer aslında ama elimde çizim var şuan. çizimi tamamlayıp sana pm olarak göndermem 1-2 haftayı bulabilir bilğinize.halen ilgileniyorsanız pm atabilirsiniz.
musti power yuki
şimdiden hayırlı teskereler musti kardeşim. Allah utandırmasın...
![]()
rica ederim![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)