Ben bu arabayı hatchback zannediyordum, hep önden foto gördüğümden. Maşallah rengi, duruşu çok güzel. Allah kazasız, belasız binmeyi nasip etsin.
Ben bu arabayı hatchback zannediyordum, hep önden foto gördüğümden. Maşallah rengi, duruşu çok güzel. Allah kazasız, belasız binmeyi nasip etsin.
herhangi bir oynama yok makine ne çekiyorsa o valla zaten acemiyiz
çok teşekkürler bir aksam beykoz meydanda gördüm sizi maşallah bavullar eksik kalmış diye laf atmıştım bavulları almaya gidiyoruz demiştinizsizin tospik te gözüm var Allah kaza bela vermesin
aynen katılıyorum
aynı renkten bitanede HB adanada varama dediğiniz doğru hep önden çekimleri vardı supercharger projesinde iyi dilekler için teşekkürler
Kardesim 41 kere maasallah. Sakin bu yavruyu satma seninde gozun kalir benimde![]()
'' Titremene gerek yok, ben kral değilim. Kureyşli kuru ekmek yiyen bir kadının oğluyum..!!'' Hz.Muhammed s.a.v
kazasız belasız inşallah..
schargerın kasnağını küçültecektiniz, halloldumu o iş?![]()
sana satarım ikimizinde gözü kalmaz kardeşim
çok teşekkürler Allah c.c. daha güzel projeleri size yapmayı nasip etsin
vakit ayırıp binemiyorum bile suan o işlerle uğrasamıyorum komple SC yi sökmemiz lazım havalar böyle giderse 1 hafta yatırıcam sanayide bayramdan sonra o işleride halledicem önce 0,3 barda bir deneme yapimde sonra ona göre arttırırım
saol teşekkürler Allah c.c. daha güzellerini nasip eder size inşallah
Bak orda haklisinkismet ins.
'' Titremene gerek yok, ben kral değilim. Kureyşli kuru ekmek yiyen bir kadının oğluyum..!!'' Hz.Muhammed s.a.v
MAŞALLAH diyim önce..... sonrada diyecek bişi kalmıyor.......... flim gibi otur izle . serdar gelemedim foto çekimine benim EG leri getirseydim sölen gibi olacaktı fotolar çok iyi çıkmış yanlız BAŞARILI
YARZUMSİN
YSNVTEC BEYKOZTEAM
Maşallah abim çok güzel bir araç oldu çok büyük bir emek var otur karşısına saatlerce izle o derece bugün ayak üstü 2 dk uğradık inş. bir fotoday yaparız![]()
Serdar harika bi aracin var allah kazasiz belasiz kullanmayi nasip etsin insallah 41 kere masallah
Gulegule bin insallah![]()
![]()
renk bi kere çok güzel maşallah çok beğendim
bidahakine bekleriz
teşekkürler
seninde bir iki kare fotonu çektik siz giderken bonus niyetine eklicem
saol kardeşim Allah sanada hayırlısıyla binmeyi nasip etsin
iyi dilekler için teşekkürler imkanlar dahilinde güzel seyler yapmaya çalışıyorum
amin çok teşekkürler
çok teşekkürler seninki HB galiba
honda jazz rengi ama bence eg ye jazz dan daha çok yakıştı![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)