bu kadar mı bro baskaa
bu kadar mı bro baskaa
utku selamoglu: yarışlar çok uzaklarda oluyor ve tek yarış wining is wining
no limit motor sports racing team 900+whp club elemanları giriyor yarışa
Alpercim eywallah yorguk bugün seni sogukta eline koluna sağlık gerçekten çok güzel kareler çıktıkoymaya başlamışın bile çok çok teşekkürler..
tamam alp.. sardık buara tekrar fotoğrafa zaten çekeriz nolcakbide senin arabanın wrx ine takas teklifi yolladım imprezacıyım buara çekeriz yani
fatih nedemek ortaam keşke zaman problemi olmasaydı da daha çok uğraşsaydık.. bidahakine geçin siz orda bi cafeye falan 3 saat sora gelin burakla çekeriz biz.. zaman yetmiyo yaw anlamıyorum![]()
ama adam cewap wermio takas olur yada olmaz diye![]()
alper eklesenıze olm sunları gösteripde elletmıyonuz bu iş ona dondu![]()
utku selamoglu: yarışlar çok uzaklarda oluyor ve tek yarış wining is wining
no limit motor sports racing team 900+whp club elemanları giriyor yarışa
abi fotoları cd ye atarsınız dimi![]()
alper benim arabamı nie çekmiosun
abi annene çok teşekkür ettiğimi bi kere daha söle sabah poğaça aldım utku ayısıyla kendime indirim yaptı senin arkın olduum içinD::
çekelim balamirne zaman nersen hem müşterimzmişsin de
buarada utku dewreye girince indirim lazım zaten kaç poaça almışsındır sen şimdi
![]()
hala suflen 1 numara elinize saglık![]()
kapıda 34 plaka si var dıcektım tamm resımlerını koymussunuz bile...gece geç saatlerde gecıyorum hep 3 5 dk bakmak gerekıyor araca çok güzel gercekten...
abi eline sağlık hepsi cok güzel cıkmıs gerçekten makinenin markası modeli nedir ?
Beyaz Sİ cok güzel olmus bu arada![]()
Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
M.Kemal ATATÜRK
kusura bakma görmemişim msjınıteşekkür ederim, sufleyi babam kendi yapıyo buarada si 06 plaka aslında
beyaz si da si değil aslında, otomatik exilk halini görseydin fenalardaydı, temiz bi arabaydı boyası falan hala pek yok aslında ama şevkat lazımmış
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)