1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
![]()
Fatih selamlar, fotoğrafları numaralandıysaydın keşke. yorumlaması daha kolay olurdu benim için..
Beyaz otomobil çekmesi zordur, çünkü fotoğraf makinesinin sensörüne ölçümü beyazdan aldırırsan, elde edeceğin sonuç %18 gri olacaktır. Bu olay yüzünden kar fotoğrafları çekerkende her yer bembeyaz çıkması gerekirken , gri çıkar. Burada yapılması gereken ya RAW çekip photoshop'ta halletmek, ya da çekimi yaparken pozometreyi artı 1'e ayarlamak.
Bazı fotoğraflarda ayar kaçmış ve otomobilin detayları kaybolmuş ne yazık ki. Tabi hepsinde değil.
Bazı fotoğraflarda netlik sıkıntısı var. Mutlaka tripodla çekim yapmanı öneririm. Gündüz çekimi de olsa fark etmez.
Sondan bir önceki fotoğraf sanki hiç özenilmeden çekilmiş bir kare gibi duruyor. Kadraj yamuk.
Genel olarak kadrajlarını beğendim.
Eline sağlık.
Teşekkürler Mert
Beyaz otomobil çekmek gerçekten çok zor çektiğim son 5 otomobil beyaz olunca bunu çok daha iyi anladım. RAW daha önce çekiyordum fakat makinenin jpeg renkleri daha iyi olduğu için photoshop'da çok fazla uğraşmak istemiyordum, bundan sonra beyaz otomobil çekersem mutlaka tavsiyelerini dikkate alıcam
Her çekimde mutlaka tripod kullanıyorum fakat çektikten sonra makinenin ekranı küçük olduğu için pek belli olmuyor bu yüzden netlik sorunu yaşıyorum.
Eline sağlık aracı bu ay dergide gördüm gayet başarılı farlarda ne tür bi uygulama yapıldı bi-xenon'mu farlar ?
burası benim yani(üyelik sahibi abim) çalıştığım yerçekilen zamanda benim olmadığım belli
![]()
gayet başarılı resimler ellerine sağlık..
If you have no LAG, you have no turbo..
maşallah çok güzel çekimler araçta harika dirk adlı üyenin aracıydı dimi ?
küçükken yaramazsın diyolardı artık büyüdüm yarabiliyorum
Araç benim Aracımdı... Sattım Siteden Doukan Nickli üye aldı güle güle Kullansın.. Evet Azam Senden Aldığım farlar Bu arada farlar bende ve Satılıktır.. İsteyene cook uyguna vereceğim..
Fatih işin zor yine beyaz Araba Aldım kanka![]()
Aquila non captat muscas!
b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz
Maşallah araç çok güzel görünüyor. ellerinize sağlık. Jant ne marka ve kaç inç acaba.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)