Teşekkür ederim saoloun
diğer sayfada sonda kalmıs 8.sayfa için koyalım en başa.
![]()
Teşekkür ederim saoloun
diğer sayfada sonda kalmıs 8.sayfa için koyalım en başa.
![]()
Mert Songül ART
Try to use your imagination
Kardesim silverado resimleri icin tesekkurler
Bu arada baska bir proje icin bulusmustuk mert ile isimiz bitince sadece aracin cekimi icin 10 dakika ayirdi.ama posterlikte oldu benim icin tekrardan ellerine saglik...
Araba tam bitince air riyle filan detaylica resimlerini aliriz kardesim.
Bursaya gidicek araba bir sekilde bir zaman goturup birakicm ne zaman biterse bitsinde
Benim onu oraya goturup birakicak sonra gidip alicak zamanim yok o konuda tikandim biraz,birine karsiligi ile rica edicez artik,bilmiyorum su anda gercekten..
Tüm fotoğraflara tek tek yorum yapmak isterdim, fotoğraflardaki emek ortada. Ama şunu unutmamak lazım; şunda da yoğun emek var;
Bizim insanımızda şöyle bir zihniyet var; emek verdim o kadar uğraştım sen bunu artık eleştiremezsin! Evrimi tamamlayamayan görüş açısı... Ortaya çıkan iş ortada... Bu kadar nutuk attıktan sonra diyeceğim odur ki, sizin fotoğraflarınız için şunu gönül rahatlığıyla söyleyebiliyoruz; emeklerin karşılığı alınmış. Elinize yüzünüze bulaştırmadan, aşırılığa kaçmadan her fotoğrafın üstesinden gelmişsiniz ve ortaya şaka gibi kareler çıkmış. O corvette'ler, S2000'ler, sarı cupra, 458, eskilerden dediğiniz e36 cabrio vs... İnsan zevkle izliyor her birini. Allah, makinanıza zeval vermesinYeni fotoğraflarda görüşmek üzere. Elinize sağlık.
Edit: Şu fotoğraflar konusuna da teşekkür butonu koyulmalı bence![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)