Valla millet öğrenmis bı Polo Polo o parayı ben poloya da vermem Gider bıraz daha cıkar Clıo 4 Alırım
Malzeme kalıtesı,işçilik öncekine göre iyileştirilmiş ama yinede yabana atılacak değil
Valla millet öğrenmis bı Polo Polo o parayı ben poloya da vermem Gider bıraz daha cıkar Clıo 4 Alırım
Malzeme kalıtesı,işçilik öncekine göre iyileştirilmiş ama yinede yabana atılacak değil
Niye yahu sizde Renault takıntısı olduğu gibi başkasında da alman takıntısı olabilir bu gayet normal. O sebeple seçimlere farklı düşüncelere saygı duymak lazım.
Ben vagların piyasadaki muadili sınıftaki araçlarına göre neden pahalı olduğunu hep merak ederdim, son zamanda uzun süreli kullanma fırsatı buldum, 3günde gece gündüz 300km şehiriçi 900km de şehirler arası kullanıp hiç yorulmadığımı ve bu aracın vwnin en ucuz aracı olduğunu hesaba katınca artık alman araçları mantıklı gelmeye başladı.
Quality matters derler.![]()
fiyat performans olarak belki iyi bir seçim olabilir ama türkiyenin alım gücü ve pazarın satış ortalamasına göre acaba dacianın satış planları kaç adettir ki? ve şuda var neden genel olarak dacia ve renault alan kişiler daha sonra bu araçların yeni kasalarını tercih etmeyipte araçlarını yenilemek ve değiştirmek istediklerinde farklı bir araçlara markalara yöneliyorlar.ortalama olarak 33 bin tl fiyat kii galiba bu başlangıç baz modelinin fiyatı(hoş en dolusunda ne var ama) çok güzel rakamlar parayı çöpe atmak için.çakma çekik gözlü koreli arkadaşların araçları artık daha üstün onları tercih etmek almana yada japona maddi olarak imkan yetmiyorsa daha mantıklı bir otomobil eksperi olarak ben böyle düşünüyorum.
ef sedan squad-
old is cool!
Tabi ki 0km fiyatiyla karsilastirmak sacma, ama eldeki parayla alacagimiz cokomele baktigimizda 2 yasinda garantisi bitik 1.6 TDi Polo, kullanirken daha cok mutlu edecektir, o yuzden tavsiye ediyorum
Bendeki Polo 1.6 TDi'i 26 binde alip 60binde sattim, aracim 1 hafta serviste kaldigi bir sure kaskom Clio 3 vermisti, ona alisinca iyi gibiydi ama Polo servisten cikincaki fark daha net hissediliyor.
1.5 dci 90hp stepway yazılımla 110hp diyelimfiyatı 33.790 abs-esp-asr-eco mod..vs hepsi standart mevcut...benim aklıma yattı..görüntü olarakta gayet başarılı..o fiyata bu özellikler çok bile..daha fazlasını bekleyenler başka markalara yönelmeleri lazım..2. el ne oldugu belli olmayan üst sınıf bir araç alana kadar bu aracın sıfırı alınıp kafa kuş takılınır diye düşünüyorum...
Kah Çıkarım Gökyüzüne Seyrederim Alemi,Kah İnerim Yeryüzüne Seyreder Alem Beni..
her ne olursa olsun çok kalitesiz bir his verdi bana hatta baya baya berbat olmuş evetbu yeni birşey değil dacia için sürekli böyle zaten.
aynı paralara 2.el içi dışı kaliteli bir araç alırım ben hiç düşünmem![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)