helal olsun be olga, ilk fotoya baktım direkt "bu adam ne zaman Almanya'ya gitti de bu arabaları topladı çekti" ya da "Almanya'dan bu kadar BMW ne diye senenin bu ayında İstanbul'a geldi de bizimki çekti" diye bakıyorum, süper olmuş devam![]()
helal olsun be olga, ilk fotoya baktım direkt "bu adam ne zaman Almanya'ya gitti de bu arabaları topladı çekti" ya da "Almanya'dan bu kadar BMW ne diye senenin bu ayında İstanbul'a geldi de bizimki çekti" diye bakıyorum, süper olmuş devam![]()
Beni sallamayanları ARTIK ben de sallamıyorum. Muhattap olmaya tenezzül etmeyenlere selam olsun, siz olmasanız da olur, GERÇEK DOSTLARIM bana yeter.
manyah mmisin olm sen :d
Şu arabaları gercek gibi cekmeyin uyuz oluyorumdedim oyuncak gibi yapmışlar yaa falan sora anladım cantalardan falan..Ahmetin 350Z ide oyuncak sandım kapılarını falan acmışsınız amma detaylı yapmışlar oha dedim huahuauhauhauha
Cekiyosun be kardesim![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Süper fotolar ellerine sağlık tholl-ga.... bi çekimde benim bmwlere artık.. bende de 3er 5er tane var![]()
csl nin oyuncağı bile güzel abi![]()
warya diyorum ki bunların camları nie böyle saçma sapan dalgalar varbravo valla ağzımızın suyunu akıta akıta izlettirdin
ellerine sağlık..
Zihin fukara olursa, fikir ukala olur..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)