FOTOLAR On nömre Aracada Maşallah Eline Sağlık Teßrik Ederim Çalışmaların için..
FOTOLAR On nömre Aracada Maşallah Eline Sağlık Teßrik Ederim Çalışmaların için..
Ecu_Fast Jr.EVO_CzT
Çekimler için eline sağlık ama Araç için aynı şeyleri söylemicem. Zevk meselesi![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
maşallah ufaklığa![]()
Maşallah eline sağlık![]()
aracı cumartesi günü mc de gördüm ilginç görünüyordu,zevk meselesi..
çekimler çok güzel bu arada eline sağlık...
tabi ya ...
Çekimler başaraılı olmuş kardeşim ellerine sağlık
daha üst yazıların bazılarında kopyalama yada kendinden birşeyler kat gibi konular geçmiş bende şöylece bir üstünden geçeyim
En nihaytinde çekimi yapılan şey araba bunu yan kaldırıp çamura batırıp sonra dik tutarak süzülmesini çekmezsin Tabiki Fotorgraf çekmekte başlı başına ayrı bir sanat her sanatçının kendine has bir üslübu olmalı ama bu bizim ülkemizde boku çıkan ( afedersiniz ) bir durum eline makineyi alan huuuuba ben fhoto art ahmet-mehmet diyerek forumlara atladı resimler paylaşıldı falan fişman... tabiki bu insanların hiç biri profesyonel değil amatör olarak hoby uğruna kendilerini geliştirmeye çalışıyorlar. eee tabiki bu kadar çok çekim yapan bu kadar çok çekim yaptırmaya hevesli insan olunca karelerin bir çoğu birbirine benziyor ( İmkanlar belli çünkü )
kimse unutmasın ben fotoğrafçıyım diyenlerin ALAYI kos koca 2 sene kırmızı ve beyazdan oluşan sade isimlerinin yazdığı imzayı kullandı kimdi peki bu kopyacılar............
Dolayısı ile varsa,
ahada bu da benim eserim bak bu resme ben bunu kattım diyecek adam paylaşssın bizde hem görelim hem öğrenelim ustanın eli hep öpülür ama cellat başını keseceği adama nedenini sormaz sadece Baltasını sallar Kimse celat olmasın![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)