hks type 0 dan memnunmusun hocam ? birde kutudan butun kabloları cıkıyormu extra bır kabloya ıhtıyac duydunmu ?
hoşgeldin bu arada aracın da maşallahı var kazasız belasız sürüğşler![]()
1996 BMW E36 325i Sedan Turbo
2008 BMW E92 M3
2017 BMW F82 M4 Competition
#unptuned
çok memnunum bağlantı şeması çıkmıyor arkadaşım satışını yapıyor özel mesajdan ulaşabilirsin bana bu konu için
herşey içinden çıkıyor kablo vs kendiniz bağlıyacaksanız renklerini buradan yazarım ne nereye geliyor diyetek gereken anahtar yani kontağa ulaşmak ve el frenininden şase almak..
hoşbulduk çok teşekkür ederim![]()
dün kartal sanayiden çıktım 20 tl mazot aldım 60 km yazıyordu 147 km yazdı kartal sahile indim pendiğe kadar dip gaz gittim ordan aydosa çıktım eve yani
bu sabah kozyatağı carrefour a gittim evden çıkarken sıfırladım ***** bostancı trafiği vardı ortalama 3 litre ile vardım ordan bostancı trafiğe indim biraz oturduk bişeyler içtik yine pendiğe dip gaz devam ettim ve kartal sonra tüm kırmızı ışıklara yakalnıp dip kalkarak geldim pendik köprüden neomarine geçtim sonra hastane yolundan eve çıktım dip gaz ortalığı dumana boğarakeve geldiğimde 55 km kalmıştı ortalama 6 litreydi ya benim arabada anormallikmi var ? söylediğimde herkes şaşırıyor bu menzile hahahaa
çok teşekkür ederim malesef bunu çoğu kişi anlamayıp "bunu öyle değilde böyle yapsaydın hiç olmamış gereksiz" gibi tabirlerde bulunuyor bulundukları gibide bir icraatları yok ortada ?daha iyisini yapsalar gam yemiycem ama araç bu zevkim bu bunun üstüne sizce laf düşermi siz söyleyin Murat bey abim
yeni fotoğraflara benden katkı
IMG_8343 by bektastalay3351, on Flickr
IMG_8365 by bektastalay3351, on Flickr
IMG_8383 by bektastalay3351, on Flickr
IMG_8401 by bektastalay3351, on Flickr
IMG_8420 by bektastalay3351, on Flickr
IMG_8424 by bektastalay3351, on Flickr
IMG_8436 by bektastalay3351, on Flickr
IMG_8445 by bektastalay3351, on Flickr
Tekrardan maşallah aracına.
Düz boru kaçlık? Chip sonrası egzozla birlikte yakıt olarak nasıl bi değişim oldu ?
kendi orjinal egsoz çapında
egzoz sesi 2-3 kat artma bol bol duman oldu basmadığımızda sakin kullanımda yakıtım 0.5 litre şehir içi 1 litre şehir dışı düştü diyebilirim
aynı yazılımı stock 2011 dpf li focus 2.5 a yaptılar onda yakıt düşmedi o 3.8 le eve varırken ben 3 le varıyorum
+ bende özel bir baskı balata volan var aynı araçla kalkıldığında (yazılımlı ) 120 ye kadar 2 araba boy farkı koyuyor videosu mevcut ta var yükleyemedim henüz
Maşallah Çok Güzel Emekler Vererek İyi Yerlere Gelmiş Araç Ama Altındaki Yeşil Jant Aracın Kalitesini Gerçekten Çok Bozuyor ST Jantlarınızı Takmanızı ÖneririmAllah Kaza Bela Vermesin.
maşallah kazasız belasız güzel araç![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)