Çok teşekkür ederim. Daha kendimi profesyonel saymıyorum fakat yorumunuza teşekkür ederim. Kullanılan malzemeler baya fazla kağıt ve resim kalemi ile bitmiyor.
Şu an ara verdim ama p.m atacağım.
Plaka silemem malesef kendin paintte,photoshopta yapabilirsin.
Teşekkürler..
Serhat çok sağolasın kardeşim. Boş vakit oldukça devam ederim bakalım.
Serhat bu arkadaşı belki tanıyrumdur Sönmez mi yoksa. Bucakta Evo'yu anca sönmez alabilir
Çok teşekkür ettim.
Sağolun..
ohaaa diyorum maşşallah harbiden ya eline koluna sağlık sen olayı koparmışsın arkadaş tebrik ederim mükemmel çizmişsin ama bi 106 gti yakışır diyorum bende bu karelere
Vallahi çok başarılı.Birde bişeyi merak ettim ne kadar sürece çıkarıyorsunuz 1 aracı?
Benim hayatta yegane fahrim, servetim Türklükten başka bir şey değildir. M.Kemal ATATÜRK
35 AF 3660 | 35 DA 9662 | 35 AFM 917
ellerine saglık cok guzel cızımler gercekten gercek gıbıler![]()
45 ZK 098 - USDM AE101 - Sold
35 MMR 57 - Auris - Just Begining
maşallah çizimler gerçekten çok iyi. bişi sorucam çizimleri bilgisayara aktarırken dijital fotoğraf makinesi ile çekip mi aktarıyorsunuz yoksa tarayıcıdan mı geçiriyosunuz?
profsyoneller yüksek hacimli motor kullanır.acemilerse ufak motor.benim 1.3 dizel tercihim ise tamamen ekomnomik sebepler.
''eski E36 mın şasesi sızlasın''
Serhat bal rengi bir kartal vardı lise yıllarında o mu acep? Lakabı vardı asnki aklıma gelmiyor sonra Vectra modlayan arkadaş galiba. Siyah jantları ve yayları vardı.
Çok teşekkür ettim..
Cem çok teşekkürler kardeşim.
Güzel dilekleriniz için teşekkürler.
Sağolun..
Eyvallah teşekkür ettim.
gerçekten eline sağlık allah nazardan saklasın
34 S 5524 rocco
61 KE 451 rocco
34 ZNR 51 s2k
34 NVG 46 s2k
34 VB 8343 s2k
34 JN 5261 s2k
YASİN GÜNER !!
amatör olarak kendini tanıtsanda hepsi birbirinden başarılı çalışmalar. . gölgelendirme konusunda biraz daha üstüne düştüğünde eminim olandan çok daha güzel çalışmalarla karşımıza çıkıcaksın. .emeğine sağlık. .
Elinize sağlık perspektifler fazla iyi oturmuş geldi. Bakıp çizme şeklinde değilde dış kontürleri ben eskiden bilgisayar ekranına koyup çizerdim:d sonra devamını getirip ortaya güzel bu tarz işler çıkarırdım sende de öyle bişiler var gibi öyle sezdim tabi. Gölgelendirme kısmında ton eksik daha koyu girip parlamalar eklersen daha gerçekçi duracaktır. Uzattım ama kendin kafandan bişiler çizmeye çalıştıkça elin daha çok gelişebilir. Hepsi harika bu arada eline sağlık hepsi gerçekten çok güzel.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)