Çok teşekkür ettim.
Evet gölgelendirmenin üzerine düşeceğim.
Bakıp çizme şeklinde çiziyorum.Gölgelendirme olayı yukarıda belirttiğim gibi zamanla oturacaktır. İlginize teşekkür ederim istediğiniz kadar uzatabilirsiniz düşüncelerinizi bu arada.
Çok teşekkür ettim.
Evet gölgelendirmenin üzerine düşeceğim.
Bakıp çizme şeklinde çiziyorum.Gölgelendirme olayı yukarıda belirttiğim gibi zamanla oturacaktır. İlginize teşekkür ederim istediğiniz kadar uzatabilirsiniz düşüncelerinizi bu arada.
Elinize sağlık güzel çizimler diyerek başlıyorum ancak bu kadar kusursuzluk ve net perspektif bir ultra uzman eli gerektirir diyerek şöyle bir yeniden bakıyorum... ilk görselde ki corolla görselinde bir detay beni şüphede bıraktı yırtılmış bir alt muhafayı hayal mi ettiniz yoksa bir kopyalama tekniğimi kullanıldı bu arada çok kaldım.
Diğer corollada ise muz tipi silecek kullanmanız oldukça yaratıcı aracınız ile aynı olan diğer ayrıntılar ise yine dikkatimi çekmekte...Kopya olma olasılığı nedir bilmem ancak bana çok pro. çalışmalar gibi geldi bu kadar net çizim varsa bertone çizimi bırakır.
Yırtılmış bir alt muhafa derken onu anlayamadım?
Aracımda muz tipi silecek var evet yaratıcı olan nedir onu anlamadım. Kendi aracımı çizerkende aracımda olan ayrıntıları tabiki kullanacağım.Size belirttiğim gibi kanıtlayacağım yeterki içinizde şüphe kalmasın. 1 saatlik uğraş sonucu çıkan çizimler değil bunlar,günler alıyor. Kendime bu konu hakkında fazlası ile güvenim var çizim konusunda eksiklerimde var kendime göre.Kopyalama yada fotopşop olsa yansımalarıda alırım direkt. Ama bu kadar uğraşmışsınız,kafa yormuşsunuz saygılarımı sunuyorum..![]()
Sayın es026;
Birgünde yapılan çizimler değil bir araç için 8 ay mı harcıyorsunuz?
Doğru ve kesintisiz 50 çizgiden oluşmuş ortalama günde bir çizgimi kullanılıyor.
Ben siz çizmediniz demedim ancak bir supraya bakarak yada bir görselden haz alarak yapılan çizimler değil kopya etmek sadece karbon kağıdı ile yapılmaz.Birim ölçülerden yararlanılabilir yada sil düzelt yapılabilir ancak 2 görseli üst üste koyunca 100de 99 tutması şaşırtır beni onlar el çizimi belli ancak sizin benzersiz çizimleriniz değil.
Bir adet gözüne güvenilebilecek iş yapan bir site üyesi bir adette görsel tasarım bölümü bitiren arkadaşıma danıştım çok net dediler.
Siz bu suprayı benim koyduğum supra görselinden sonra çizdiniz yani benzersiz bir çizim değildi 500 kez silgi kullanarak otomobil çizerseniz değil neyi çizerseniz sonunda bu çizim tutar.
Gölgelendirme sanatında beceriniz ve kalem yeteneğiniz ortada ancak karşısına bir araba koyarak bu çizimi yapabilmek mikronmetre içerek bir göz gerektirir
Eline saglık hepsi bir birinden güzel olmuş, tabloluk resmen![]()
düzeltiyorum ozaman oyle bı yüklenmıssınızkı cızen arkadaşa 8 aymı harcadın bılmem ne dıye, ona istinaden soyledım
Not : Çizim işinden anlamam etmem el beceresi gerçekten muazzam bir arkadaşmış, kendısı kusura bakmasın son sayfada " nosturkye " arkadaşın yazdıklarına denk gelınce supra resmiyle beraber gercek olmadıgını dusundum![]()
Çizimlerin tamamlanıp bitmesi,üzerine çok düşersem 3 gün,keyfiyetime bağlı olarakta 8 ay bile sürebilir.8 ay sürmesi 8 ay üzerinde uğraştığım anlamına gemiyor. Her gün boş vaktim yok,olduğu zamanda resim çizme zorunluluğum yok.
Sil,çiz yöntemi ile tabiki görsele bakılarak çizilen resimler. Hayal dünyasına göre çizilen resimler birebir tabiki tutmayacaktır. Ama görsel önmüde olduğu sürece tutturmaya uğraşırım. Yorumlarınıza çok teşekkürler.
şimdi tanımları karıştırmayalım nosturkye arkadaş şöyle dedi değil.
çizimler arkadaşın bu doğru uzaylılar gelmedi
boyama ve gölgeleme kısmıda arkadaşın ve bu kalem yeteneği
bu konuda zaten p.m den yazıştığım çizim sahibi arkadaşla hem fikiriz.
Ben ana iskelet kopya edilmiş diyorum arkadaş ise değil diyor.
Kopya etmek sadece karbon kağıdı ile olmaz bir cetvel alır ana görselde nokta arası ölmüç yapar bu noktaları boş bir a4 e uygularsınız bu nokta arası uzaklıklar size kusursuz bir görsel sağlar.Ve daha bir çok kopya yöntemi vardır.
Ewet Hasan alpak bey. Bide ben yorum yapayım. Senin modifiyeci olduğun başından beri belliydi. Bizim cemaattendin sende. Bizim sınıftan Hasip Bektaş hatırlarmısın bilmiyorum. Çizimlerin harika eline sağlık benim subilerdende birer poz isterim haberin olsun![]()
GTX3582 R PROJECT 06TOT07 BUGEYE FULL RACE....................!!!
Hasip bilmez miyim kardeşim kilo verdin mi bariBu yaz gelmeyi düşünüyorum irtibatı koparmayalım STI 'yı görelim
![]()
Aynen kardeşim tamı tamına 72 kiloyum 179 boyum var. Çok fena kilo verdimİnşallah görüşmek dileğiyle. Beklerim
GTX3582 R PROJECT 06TOT07 BUGEYE FULL RACE....................!!!
çok başarılı, bende çizerdim ama senin resimleri görünce eklemekten vaz geçtim : ))
Fiat's Are Faster Than You Think!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)