User Tag List

Sayfa 4/11 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
200 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: El Çizimi Otomobiller!

es026 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı y.güner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gerçekten eline sağlık allah nazardan saklasın
    Çok teşekkür ettim.

Alıntı dmts Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    amatör olarak kendini tanıtsanda hepsi birbirinden başarılı çalışmalar. . gölgelendirme konusunda biraz daha üstüne düştüğünde eminim olandan çok daha güzel çalışmalarla karşımıza çıkıcaksın. .emeğine sağlık. .
    Evet gölgelendirmenin üzerine düşeceğim.

Alıntı batonsi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Elinize sağlık perspektifler fazla iyi oturmuş geldi. Bakıp çizme şeklinde değilde dış kontürleri ben eskiden bilgisayar ekranına koyup çizerdim:d sonra devamını getirip ortaya güzel bu tarz işler çıkarırdım sende de öyle bişiler var gibi öyle sezdim tabi. Gölgelendirme kısmında ton eksik daha koyu girip parlamalar eklersen daha gerçekçi duracaktır. Uzattım ama kendin kafandan bişiler çizmeye çalıştıkça elin daha çok gelişebilir. Hepsi harika bu arada eline sağlık hepsi gerçekten çok güzel.
    Bakıp çizme şeklinde çiziyorum.Gölgelendirme olayı yukarıda belirttiğim gibi zamanla oturacaktır. İlginize teşekkür ederim istediğiniz kadar uzatabilirsiniz düşüncelerinizi bu arada.

nosturkye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Elinize sağlık güzel çizimler diyerek başlıyorum ancak bu kadar kusursuzluk ve net perspektif bir ultra uzman eli gerektirir diyerek şöyle bir yeniden bakıyorum... ilk görselde ki corolla görselinde bir detay beni şüphede bıraktı yırtılmış bir alt muhafayı hayal mi ettiniz yoksa bir kopyalama tekniğimi kullanıldı bu arada çok kaldım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Diğer corollada ise muz tipi silecek kullanmanız oldukça yaratıcı aracınız ile aynı olan diğer ayrıntılar ise yine dikkatimi çekmekte...Kopya olma olasılığı nedir bilmem ancak bana çok pro. çalışmalar gibi geldi bu kadar net çizim varsa bertone çizimi bırakır.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Biraz araştırma ile iki görseli üst üste koyarak orjinali ile olan %99 benzerlik bana fazla geldi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı nosturkye Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Elinize sağlık güzel çizimler diyerek başlıyorum ancak bu kadar kusursuzluk ve net perspektif bir ultra uzman eli gerektirir diyerek şöyle bir yeniden bakıyorum... ilk görselde ki corolla görselinde bir detay beni şüphede bıraktı yırtılmış bir alt muhafayı hayal mi ettiniz yoksa bir kopyalama tekniğimi kullanıldı bu arada çok kaldım.
    Yırtılmış bir alt muhafa derken onu anlayamadım?

Diğer corollada ise muz tipi silecek kullanmanız oldukça yaratıcı aracınız ile aynı olan diğer ayrıntılar ise yine dikkatimi çekmekte...Kopya olma olasılığı nedir bilmem ancak bana çok pro. çalışmalar gibi geldi bu kadar net çizim varsa bertone çizimi bırakır.
    Aracımda muz tipi silecek var evet yaratıcı olan nedir onu anlamadım. Kendi aracımı çizerkende aracımda olan ayrıntıları tabiki kullanacağım.Size belirttiğim gibi kanıtlayacağım yeterki içinizde şüphe kalmasın. 1 saatlik uğraş sonucu çıkan çizimler değil bunlar,günler alıyor. Kendime bu konu hakkında fazlası ile güvenim var çizim konusunda eksiklerimde var kendime göre.Kopyalama yada fotopşop olsa yansımalarıda alırım direkt. Ama bu kadar uğraşmışsınız,kafa yormuşsunuz saygılarımı sunuyorum..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sayın es026;

Birgünde yapılan çizimler değil bir araç için 8 ay mı harcıyorsunuz?
    Doğru ve kesintisiz 50 çizgiden oluşmuş ortalama günde bir çizgimi kullanılıyor.
    Ben siz çizmediniz demedim ancak bir supraya bakarak yada bir görselden haz alarak yapılan çizimler değil kopya etmek sadece karbon kağıdı ile yapılmaz.Birim ölçülerden yararlanılabilir yada sil düzelt yapılabilir ancak 2 görseli üst üste koyunca 100de 99 tutması şaşırtır beni onlar el çizimi belli ancak sizin benzersiz çizimleriniz değil.
    Bir adet gözüne güvenilebilecek iş yapan bir site üyesi bir adette görsel tasarım bölümü bitiren arkadaşıma danıştım çok net dediler.
    Siz bu suprayı benim koyduğum supra görselinden sonra çizdiniz yani benzersiz bir çizim değildi 500 kez silgi kullanarak otomobil çizerseniz değil neyi çizerseniz sonunda bu çizim tutar.
    Gölgelendirme sanatında beceriniz ve kalem yeteneğiniz ortada ancak karşısına bir araba koyarak bu çizimi yapabilmek mikronmetre içerek bir göz gerektirir

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eline saglık hepsi bir birinden güzel olmuş, tabloluk resmen
    " Kontrolsuz güç gerçek güçtür. "

https://www.instagram.com/alpataktv/

Sezgin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Biraz araştırma biraz photoshop azda şüphe ile sanırım içim rahatladıbu kadar net çizim ve detay bana fazlaydı...

Shopla mı yapılıyormus hepsi. yinede cok guzeller ya bu eklentinin adını pm olarak paylaşabılırmısınız ? En azından kendı aracımın posterini yapayım odama Teşekkürler.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sezgin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Shopla mı yapılıyormus hepsi. yinede cok guzeller ya bu eklentinin adını pm olarak paylaşabılırmısınız ? En azından kendı aracımın posterini yapayım odama Teşekkürler.

Photoshop ile görsel çizilemez! bu bir efect değil.
    Photoshop kullanarak 2 supra görselini birleştiren benim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Photoshop ile görsel çizilemez! bu bir efect değil.
    Photoshop kullanarak 2 supra görselini birleştiren benim.
    düzeltiyorum ozaman oyle bı yüklenmıssınızkı cızen arkadaşa 8 aymı harcadın bılmem ne dıye, ona istinaden soyledım

Not : Çizim işinden anlamam etmem el beceresi gerçekten muazzam bir arkadaşmış, kendısı kusura bakmasın son sayfada " nosturkye " arkadaşın yazdıklarına denk gelınce supra resmiyle beraber gercek olmadıgını dusundum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çizimlerin tamamlanıp bitmesi,üzerine çok düşersem 3 gün,keyfiyetime bağlı olarakta 8 ay bile sürebilir.8 ay sürmesi 8 ay üzerinde uğraştığım anlamına gemiyor. Her gün boş vaktim yok,olduğu zamanda resim çizme zorunluluğum yok.
    Sil,çiz yöntemi ile tabiki görsele bakılarak çizilen resimler. Hayal dünyasına göre çizilen resimler birebir tabiki tutmayacaktır. Ama görsel önmüde olduğu sürece tutturmaya uğraşırım. Yorumlarınıza çok teşekkürler.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sezgin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    düzeltiyorum ozaman oyle bı yüklenmıssınızkı cızen arkadaşa 8 aymı harcadın bılmem ne dıye, ona istinaden soyledım

Not : Çizim işinden anlamam etmem el beceresi gerçekten muazzam bir arkadaşmış, kendısı kusura bakmasın son sayfada " nosturkye " arkadaşın yazdıklarına denk gelınce supra resmiyle beraber gercek olmadıgını dusundum
    şimdi tanımları karıştırmayalım nosturkye arkadaş şöyle dedi değil.
    çizimler arkadaşın bu doğru uzaylılar gelmedi
    boyama ve gölgeleme kısmıda arkadaşın ve bu kalem yeteneği
    bu konuda zaten p.m den yazıştığım çizim sahibi arkadaşla hem fikiriz.
    Ben ana iskelet kopya edilmiş diyorum arkadaş ise değil diyor.

Kopya etmek sadece karbon kağıdı ile olmaz bir cetvel alır ana görselde nokta arası ölmüç yapar bu noktaları boş bir a4 e uygularsınız bu nokta arası uzaklıklar size kusursuz bir görsel sağlar.Ve daha bir çok kopya yöntemi vardır.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şimdi tanımları karıştırmayalım nosturkye arkadaş şöyle dedi değil.
    çizimler arkadaşın bu doğru uzaylılar gelmedi
    boyama ve gölgeleme kısmıda arkadaşın ve bu kalem yeteneği
    bu konuda zaten p.m den yazıştığım çizim sahibi arkadaşla hem fikiriz.
    Ben ana iskelet kopya edilmiş diyorum arkadaş ise değil diyor.

Kopya etmek sadece karbon kağıdı ile olmaz bir cetvel alır ana görselde nokta arası ölmüç yapar bu noktaları boş bir a4 e uygularsınız bu nokta arası uzaklıklar size kusursuz bir görsel sağlar.Ve daha bir çok kopya yöntemi vardır.
    Simdi tam oldu iste. Ben direk sizin supra resmine denk gelince oyle sandim, tesekkur ediyorum ve cizimlere bir kez daha hayran kaldigimi soylemek istiyorum ellerinize saglik.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Güncelimiz var..

bektas-15 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ewet Hasan alpak bey. Bide ben yorum yapayım. Senin modifiyeci olduğun başından beri belliydi. Bizim cemaattendin sende. Bizim sınıftan Hasip Bektaş hatırlarmısın bilmiyorum. Çizimlerin harika eline sağlık benim subilerdende birer poz isterim haberin olsun
    GTX3582 R PROJECT 06TOT07 BUGEYE FULL RACE....................!!!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hasip bilmez miyim kardeşim kilo verdin mi bari Bu yaz gelmeyi düşünüyorum irtibatı koparmayalım STI 'yı görelim

bektas-15 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aynen kardeşim tamı tamına 72 kiloyum 179 boyum var. Çok fena kilo verdim İnşallah görüşmek dileğiyle. Beklerim
    GTX3582 R PROJECT 06TOT07 BUGEYE FULL RACE....................!!!

tolgapitbull - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi muhteşem ya

K0213 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok başarılı, bende çizerdim ama senin resimleri görünce eklemekten vaz geçtim : ))
    Fiat's Are Faster Than You Think!

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)