Cizimler o kadar iyiki, kazali arabalar bile belli oluyor![]()
Abi hakikaten nasıl çiziyosun neyle çiziyosun anlamadım, acayip gerçekçi, eline koluna sağlık hepsi harika
.
Kopyalama yontemiyle cizim bunlar. Alip karsisina fotografi direk cizim yapmiyor, hatlar kopyalanip boyamasi yapiliyor
Evet böyle yapılıyor sayın STP. Artık böyle yapıyorum.Nette olsun videolarda olsun bu işle ilgilene arkadaşların bir kısmı böyle yapıyor. Resmi alıpta çizim yaparım ama senin şu an yaptığın gibi muamele gördükten sonra hiç anlamı kalmıyor ana hatlarla uğraşıp emek vermenin. Bu yüzden ana hatlarda kolayına kaçıyorum.Boyaması yapılıyor dediğin olay bile çok emek harcanarak yapılıyor. Her neyse,yinede teşekkür ederim ilgilenip mesaj yazdığın için..
Kucumseyerekmı yazdım sencearkadaslar hayret ıcınde kalmıs nasıl cızılır dıye bıraz daha netlestırdım teknıgın nasıl oldugunu. Ek bılgı olarak 14 sene evvel aktıf olarak karakalem cızımı yapıyordum bakarak. Hocamız senın yaptıgın teknıgıde ogretmıstı ordan bılıyorum.
http://www.techturkey.com/forum/sohb...izimlerim.html
Kopyalama vs neyse ne sonuç olarak o yansımalar detaylar renk geçişleri gölgelendirmeler yeter sadece dış kasa ince ince görünmeyen çizgiler yüzünden kopyalama damgasını vurmak garip
eline sağlık çizimler mükemmel
Zaman önemli birşeyKopyalamak dediğiniz şey sadece zamandan tasarruftur. O yansımaları ışığı böyle işleyen bir insan aracıda komple bakarak çizer ama sadece zaman kaybı oluyor o dediğiniz kopyalama mevzusu. Benim de o şekilde çalıştığımı bilmeyen varsa burdan duyuruyorum herkese
Bu arada elinize sağlık![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)