bir tane DAHA derken ? :)
Şuan kaç tane ?
Printable View
heya cok guzel olmus renk secımı ztn ,fotoyud gordum hoş :D
Oğuzhan kankam ve Cihangir abime hayırlı olsun :)
oğuzhan şenlendir bizi kanka :D
oğuzhan şenlendirici come here please :D
Açık konuşmak gerekirse talep olunca fıyat arttı. Kendi düşüncem. Zam falan pek inandırıcı gelmiyor bana.
Ben olsam bende Zam yapardim kimse kusura bakmasin ki adam ticaretini yapmiyor yapsa istanbula subeyi coktan cakmisti bu kadar talep varken..
benzin kadar ekmek su kadar talep gören bişi değil, zaruri ihtiyaçda değil. yaptıran kişi kafaya koymuş Artık yapanda bi şekilde pisayasa da tanındı, eskisi kadar uygun yapmayacak daha fazla kar edicekdir tabi. ama bende bu parçalara hergün zam geldiğine inanmıyorum.
Emre D.'den önce air fiyatı Emre D. den sonra air fiyatı diye bi çizelge yapılabilir :)
Yani boyle olmali talep artti unlendi fiyat artti.ama turup fanatiklik yapip yapan kisi size ekmek su veriyor gibi yandaslik yapip bahaneler cikartmak komik.
İki jetta yi da merter mc te deve cuce oynarken gordum biraz once :) kahve olan jant diye bagiriyor tabiki . 2 araca da masallah kazasiz belasiz
Tuhya kaziklandik demek :D yaptirmayin ozaman parasi fazlaysa yada kendiniz yapin ucuza cozerseniz sizde yaptiririz bu kadar kaliteli yapabilirseniz tabi :)
Edit:coilde cok para ozaman el yapimi olanlar kendi amortisorunu sok icine yag bas tornoda dis cektir ve anahtar vs yaptir yayida anadol yayi koy birebir ayni coil yayiyla alsa sana oldu iste cok ucuza :d