Kardeşim hayırlı olsun güle güle kullan...![]()
tebrik ederim
bu kadar ilgi sevgi emek
Allah kaza bela vermesin
Gerçekten çok emek var kazasız belasız kullan inşallah abi.
Yüksek vtec hoşuma gitmiyor en azından 5lik yay olmalıydı diye düşünüyorumama müthiş ilerleme kaydetmişsiniz ellerinize sağlık, maşallah...
Arasım valla ben uğraştığımı zannederdim taaki seninle tanışana kadar
tamponları odaya alıp içlerini yıkayan tek kişisin
Emek para vakit harcıyosun
Maşallah tamponlar çok güzel oldu
Eline emeğine sağlık
.
Tuncay abim çok teşekkür ederim yorumun düşüncen için ama şunuda atlamadan geçemem sen ve Ali abi 2 nizinde payı gerçekten çok büyük en az benim kadar sizinde maddi manevi desteğiniz oldu sizinde vaktinizi aldım sizleri çok rahatsız ettim titizliğim yüzünden başınızı çok ağrıttım ccd sayesinde adana samsun kocaeli bursa antalya ankara ve istanbulun çoğu semtinden yeni insanlarla tanıştım yurtdışı parçalarla sağolsun Ali abi ilgilendi almanya bulgaristan ingiltere litvanya amerika canada dan da parça temini ettik oradaki insanlarla irtibat kuran parçaları sıkıntısız türkiye ye sokan Ali abiyede çok teşekkür ederim aslında benim kadar herkesin emeği var herkese çok teşekkür ederim bukadar uğraşıya bukadar zamana bukadar paraya değermiydi diye düşünmüyor değilim ama vtec benim çocukluk hayalimdi hayalimi gerçekleştirdim türkiye sınırları içindeki içi olsun dışı olsun en güzel en diri vteclerden biri yapmak için çok uğraştım yeri geldi evimi bile ihmal ettim eminim ki ccd buna değecek bir arabaydı araç bana geçti 1.5 senede kaderini değiştirdime inanıyorum herkes arabasının hastası ama ben tarifi olmayan hastasıyım emeği geçen eşe dosta herkesten ALLAH RAZI OLSUN.
Tavandaki folyoyu sökmeyi düşünüyomusunuz ? Maşallah araca orj hale gelmesi hepten yakışıklı yapmış![]()
Real men use three pedals !
Supercharged e36coupe
maşallah gerçkten son hali guzel oldu
emek para zaman hepsı bır arada Allah sabır versın
ama benım gorusum arabanın basık olmasından yana
en kotu 3.5 luk yay takıp kullansan gorsellık bakımından daha ıyı olacak sanıırım
Abi teşekkür ederim saol aslında 3.5 güzel duracak haklısınız önceki hali biraz can sıkıcıydı her kasiste durmak çukurdan kaçmak durum böyle oluncada pek sıcak bakmıyorum ama görsellikte vtec te çok önemli mertcan abi senin vtec in konusunu en baştan en sona okudum baktım maşallah sizde emek vakit para harcamışınız 41 kere maşallah vtec için en iyi yay tavsiyeni alabilirmiyim?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)