Antalya'dan devam.
![]()
[/QUOTE]
2 si aynı araç olması lazım bitiyordum mavi yeşil haline ozamanlar...
birde açık mor lila ya benzer,sw focus vardı bahçelievlerde satılıkta durdu baya galeride,varmı kimsede onun fotoları ?
Sene 2002 vtec 34 RYK 80 bizim ozandaydı pert olmuştu sonra.
O zaman altezza stopların camını kırma modası çıkmıştı sonrası bu hale geldi
![]()
Vtec le CTR yan yana duran fotoda herhalde CTR tohaçın CKR 99 olması lazımeğer oysa bu kadar kirli gördüğüme inanamadımda
fiberden far kapakları yaptırmıştı bi zamanlar
![]()
Hepsi birbirinden özel araçlar ama tr de şuanki modifiye anlayışının ciddi öncüsü yavuz abinin aracıdır bence.Zamanında hepimizin beğenisini toplayan bodykit olayından sıyrılışımızın atasıdır gözümde
Bunun haricinde aklıma gelenler , okçu honda , gri-turuncu tamponlu astra , vtc şahin , mju şahin , mahmet gazihanın polo , mehmet abinin beyaz megane , eef megane , önü e46 yapılan m3 , siyah teg , mat bordo teg , lazer tuning in mat 206 sı , vss vss vss
heyt bee,,, sene 2000 lerin başı oktaykanların yaptıgı taunus,,, neydi bee,,, 3 sene efsane oldu,,, sonra şanzıman kırdı, bi dahada iflah olmadı![]()
hatırlayanınız varmıdır ?
tşk
Rıdvan..![]()
çift motorlu CRX
krom jantlar da ne modaydı be
'06 Honda Civic Turbo'12 Mini Cooper S Roadster
'02 Honda Civic Type-R-'05 Mitsubishi Lancer Evolution VIII
'03 BMW M5-'12 Mercedes SLK 250 AMG-'12 Honda Accord
arkadaşlar konunun amacı eskiden sağlam modifiye edilmiş araçlar değil gösterdiğiniz çoğu araç iz bırakmış değil yani bencekonu oraya doğru gidiyor sanki ama bence efsane ve harbi harbi iz bırakan ve yayınlanmamış araçlara örnek iki araç var bana göre bunların dışında TB vtec diyecektim ama söylenmiş zaten
benim söylediklerimden bir tanesi airbrush king 205, o zamanlar kaplama giydirme mevzusu yerine el emeği tek tek uğraşılmış ve tak çıkar böcek tampon yapılmıştı bence nokta ve mükemmel işçilikti..hala da öyle
bir de mehzent mehmet abinin by megane'ı çünkü fiber tamponlara rağmen o basıklıkla gezmedik yer bırakmıyordu, hemen hemen bugün herkes arabasını stock tamponlara basıyor, karter marter sürtecek vs. mevzusuna arabayı semtten çıkarmıyor o derece bişeybakınız mehzent bu araçla antalyaya gitti. şahsen benim götüm yemez
![]()
![]()
Mehmet Ali DİNÇ
M.A.D Custom Stickers
34 FOM plaka gri bi E36 M3 vardı... M5 jantlı tamponları değişik fln.. Hatırlayan varsa bi koysun fotoğrafını ya![]()
Kuzenimin suan ki aracı bi aralar efsaneydi
![]()
Umut Kukul - E36 3.20i Sedan / R56 Cooper S
Bucak'ta da zamanında(yanılmıyorsam 2006 senesi) Uno Turbo yapılmıştı. Güzel de olmuştu hani araç, dergiye filan çıkmıştı. Baya bi olay olmuştu o body furyası zamanında..
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)