Geçenlerde gördüm Ozan abi aynı şekilde sadece kanat yoktu üstünde
Tavanı siyah aşağı doğru gri olarak değişen bi Megane coupe vardı kosei jantları falan vardı.Deniz diye birisindeydi belki tanıyan çıkan sene 2001 2002 olması lazım fotosu olan yada hatırlayan varmıdır?
Edit: Siyah İntegra bana İntegrayı sevdiren arabadır ve hala acayip derecede beğenirim![]()
Tuning Türkiye ve Trtuningin %90 ı mevcut 2009 hatta 2010 yılına kadar falan çoğu sayısı olması lazım
Edit:TRtuning i Atıl abi editörlüğü bıraktıktan sonra almamıştım tektük sağlam olan araçlar dışında ama Tuning Türkiyenin çoğu sayısı mevcut![]()
nim Arşivdeki 106lar
Doktor Bahadır abiye sevgiler
Savas Paşaoglu FB 106
07CBK Emrah Eryılmaz
Efsane TU5353
06bf502
Tohaç 106
![]()
Ezn 406 lazerin mat206 pasa tunıngın efsane tıposu ve cıvıclerı sıyah supra turuncumsupra ne gri alfa ohooooo ne arabalarda be ctv golf yüzünden golf aldırmıştım babama zorla 77 plaka facia ade 11 nokta olmuşlardı o zamanlar . Berk anı 007 nın bagajını yaptırdığında act resmen calkalllanmıstı süper konu olmuş elınıze saglık vşlaha. Eskıden daha guzeldı sımdı yay prenslerin replıca jant takan arabacı oluyp
]Senin araba bitene kadar ben otomotiv sektörünü bitirir emekli olup planör falan kullanırım, sıkıntı yok
Berk abi harbı hastasıydım arabanın
]Senin araba bitene kadar ben otomotiv sektörünü bitirir emekli olup planör falan kullanırım, sıkıntı yok
2007-2009 arası uğraştığım hiç yapılmışı hemen hemen olmayan, manyak mısın bununla uğraşılır mı dedikleri Jazzım. Türkiyedeki birçok kişiye örnek olduğunu düşünüyorum
Amerikadan gelen stopları
Renault arka tampon eki
Fiat albea marşpiyeli
Plastik ızgaralarla custom panjur ve alt ızgara yapımım vs
Bu da 307nin bendeki fotoları
![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)