bunlarda benden olsun bi sürü fotoğraf varmış eski pc de![]()
![]()
en basit örnegi Gürdallarda Bukalemun (yanlış hatırlamıyorsam dergiye bu başlık ile çıkmıştı ) Civik'e taktığınız racing motor aynaları için elinde spralde takılı zımpara ile fiber traşlıyodun ki o ayna dibi arabaya uysun diye
şimdi Bahçelievlere git tüm aksesuarcılarda var ver 50 tl al tak
beceri vardı işi bilen ustaların yetenekleri vardı..
yazdıkçada hatırlıyorum heeebi drag hazırlığında da pistte lastik ısıtırken aksmı ne kırmıştın artık ne denli zorladıysan
![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
o tarıhe kadar yuklenmıs en hızlı daıhatsu2007
3ılerı vıtesle vtı-rs cı kankalarımla (xoray-furkan-tayfun-akıf vs) yurumek ıcın cok cabalamıstım
![]()
yrv turbo vay be yıllar ne çabuk geçmiş.![]()
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
Turuncu golf 4 vardi esse garajmi, tuningmi neydi Bakirkoy sahilde bir yerlerde duruyordu surekli . Fotolari olan varmi ?
Yok. İlk tampon ekleri filan vardı, sonra komple bu body yapıldı. En son da orijinale döndü, satıldı.
Bu arada şu TJ plaka mavi Palio MkI'in başka fotoları var mı? O da dergiye çıkan araçlardandı. Hatta TR'deki en full ve yanlış hatırlamıyorsam ilk turbolanan Palio'ydu.
SENE 2008AH ASTRA G
Eski aracımız
Uploaded with ImageShack.us
İKİZLER TGT
Bi de yine 2007-2008 gibi dergiye çıkan Astra H vardı. İzmir plakalıydı, tesisatlıydı. Yalnız airbrush'lıydı araç ve stop lambalarını yılan gözü gibi yapmışlardı. Aracın arkası yılan gibi bakıyordu. O aracı hatırlayan var mı?![]()
yıllar ne çabuk geçmişeg sedan hayali kurduğum yıllar aklıma geldi... 99-01 yıllarında spoon jantlı, karbon kaputlu ve campionshipwhite renkte bir eg sedan civic si en büyük hayalimdi
![]()
Eski araçlarımdan devam![]()
Arkadaşlar fotoları zamanında arabamı satmak amaclı cektıgım ıcın plakayı sılmıştım yanlış anlaşılmasın : )
İKİZLER TGT
'06 Honda Civic Turbo'12 Mini Cooper S Roadster
'02 Honda Civic Type-R-'05 Mitsubishi Lancer Evolution VIII
'03 BMW M5-'12 Mercedes SLK 250 AMG-'12 Honda Accord
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)