Oktay'dı sanırım bu aracın sahibinin ismi. Bir de doktor vardı Golf gti'ı olan o da güzeldi sonra 1.8T almıştı sanırım o zamanlar hayranlıkla izlerdim
Özgür evren ersoy, ilk zender body kit'li o idi baya güzeldi 1-2sene öncesine kadar görüyordum arabayı hala aynı şekildeydi sonra taşını işyerini falan değiştirdi görmüyorum artık
Performance Car ın sahibinin bi s2000 i vardı kırmızı Adı Sertuğ du sanırım. Fotosunu bulamadım. 06 MOR vtı vardıAma çok güzel günlerdi çok özledim. 3 yıl boyunca bütün dergileri aldım tuning türkiyesinden Max tuning ine kadar
Bi ara foto çekiyim
![]()
Yavuz ışık'ın subarusu vardı.
Bagaj'da ki Subaru yazısında ki S harfini Y ile değiştirmişti.
DTM kanatlı falan halen çok güzel gözüküyor
![]()
İlk aldığım dergi
Bu megane ı hatırlayan var mı . Zamanında Beşyol da ki BMW hospital ın önünde görmüştük 2 saat kaldırımda oturduk sırf yürürken görmek içinSahibi geldi bindi el freni çekip döndü
O anki heyecanımı aldığım zevki tarif edemem![]()
Nerdeyse hepsi koyulmuş unutulan çok az araç vardır heralde..
İlgimi çekmesede şöyle bir astra vardı heryeri ekran dolu
Bunların dışında oktaykan kardeşlerin fordu, performance carın red, mor plaka vtecleri
Birde sound station tuning in yaptığı HKN plaka E39 zamanına göre çok kaliteliydi ac schnitzer..
CME plaka laguna seca blue Z3 3.0 Coupe..
Müdür Özgürün EV plaka beyaz jantlı karbon kaputlu Evo 8 i..
unless you ride the beast
you wouldn't understand
Konu Fuarlarda Yada Piyasada adından söz ettiren araçlar için açılmıştı ama çok başka yerlere kaydı
Konuyu mundar etmişsiniz tebrikler![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
34 NOT 36 vardı.. göremedim sayfalarda
![]()
Edeple gelen, lütufla gider.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)