E30'cular bilir.
![]()
cnrsrn:
195 40 16 yı bi koycan
harbi nokta
turgay.ozgur:
böbrek taşınada birebir olur
çukurlarda dökersin
ameliyatsız
Geçen sene karşıyakada çekmiştim baya kötüydü durumu
![]()
Benim hayatta yegane fahrim, servetim Türklükten başka bir şey değildir. M.Kemal ATATÜRK
35 AF 3660 | 35 DA 9662 | 35 AFM 917
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...92613527/detay
eski msupra sağlam iz bırakanlardan fakat merak ettim satılık fiyatı üstündeki parça vs ye göre normalmi uygun mu bana uygun gibide durdu biraz aslında ama durumu nedir şuanki aceb?
Ben Hatıra Fotoğrafı Bile Çektim BMW İleZamanında Bayılıyodum Kendisine Yalan Yok Yıllarca Şebnem ile Poster'i Duvarımda Asılıydı
![]()
![]()
e30 cuların tanıdığı bir efsane gm600
e30 M3 ler arasında gerçekten iz bırakan bir araba
Vti ları body kitli sevdigimiz zamanda iz bırakan vteclerden bana göre
Ankaralıların daha iyi bildiği zamanın sevilen focuslarından sene 2005 yada 2006
2005 yada 2006 dıydı sanırım tekerlek içlerine neon takılması konusunda baya iz bırakmıştı Türkiye'de![]()
![]()
Çıkar at acıları , Giy hadi cicileri ; Herşeyi unutturur Ankara Geceleri...
2004 de p neonluyu görsem ağzımın suyu akardı. çünkü gerçekten çok güzel. biraz daha kısık olsaymış ışığı![]()
TR - B13
Uploaded with ImageShack.us
vay beeeeee Oğuzhanın DN2oo bu fotoğrafın çekildiği yeri bile hatırlıyorum, şimdi çürüyor bir kenarda, yazık![]()
DRU 07 En beğendiklerim arasındaydı 2003-2004 senesinde falan bizim ordaki spor salonuna gelirdi geldiği günleri saatleri takip ederdim![]()
Gecenlerde bahceli 7 de sac uzerine master gormus ustalarin yaptigi cakma ferrari hyundai coupe yi gordum![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)