ahhh tunç ah
ne kadar sürdü blmiorm ama baya maltepede kaldı bu araç lisedeyken kız arkadaşımla yürüdüğüm güzergahın üzerindeydi her gördüğümde aklım giderdi3-4 katlı bi binanın otoparkında yatıodu sürekli biri bişey der die hiç yanına gidip bakamadım hep uzaktan bakardım
yada buna çok benzeyen bişeydi mat siyah oldugunu htrlıorm resmlerden blli olmuor mat mı değil mi çözemedm bunu
hey gidi gunler heyy
yukarıdaki 206 sanırmı dünyada o bodynin takıldığı 3-4 arabadan biriydi , bence bi bu 206dan sonra abidik gubidik bodyler yerini sade bodylere bıraktı, bide cms shop zamanında mavi airbrushlı civic vardı türlü türlü şekillere giren turuncu gri falan oda değişimin başlangıcını yapanlardan
Bu parotech kasa 206 hayallerimin arabasıydı. İlk dergide görmüştüm ve aynı sayfaya 5-6 dk boyunca baktığımı bilirim.
Ayrıca bir ara Ankara/Etlik civarında bir gri focus vardı. Lec sport yapımı. Zamanın efsane arabalarındandı bir ara kaza yaptı pert oldu demişti arkadaşın biri ama doğruluğundan emin değilim. Resmini bulamadım ama hatırlayan mutlaka vardır.
Benimde aklima ilk gelen eski yillarda stp nin 2003 yilindaki tr dergi kapagindaki vti aracinin on tamponuydu o yillarda cok farkli cizgiler koymustu ortaya
SS RS
![]()
laser tuningin önünde btane golf 4 vardı sebring egzozlu o benim hasta olduğum araçtı varmıdır fotosu acep ?
Allah Tekdir , Ordusu Türk'dür.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)