mükemmel ötesi masallah![]()
Maşallah.begendim
Zalimler için yaşasın cehennem..
Teşekkürler, inşallah daha iyileri sizlerin olsun..
Öncelikle teşekkürler, evet boyası orjinal yıllardır değişensiz takıntım olduğu için aradığım bir araç.14 Yıldır tanıdığım birindeydi bu araba, değişen ve boya gerçekten de yok, boyasının olmaması bazı yerlerden anlaşılabiliyor bilerek tutuyorum bazı kısımlarını orjinal boyası olduğunu ispatlamak için.Sadece ben aldığımda boya düşmesi vardı 12cm uzunluğunda 3-4cm genişliğinde bir dikdörtgen şeklinde düşünebilirsiniz oraya ben lokal yaptırdım.
Teşekkürler, karşısına geçip manzara yerine bir şeyler içebileceğiniz türden
Teşekkürler, değişensiz araba takıntım olduğu için bu arabayı ilk gördüğümde 6 kişi baktık.Daha önceden tanıdığım bir araç olduğu için de aldıktan sonra bu araba her şeyi hak eder diyerekten sağlam bir projeye girdimBu araba fabrikasyon m paketti, dijital klima da orjinal çıktı.Şöyle söyleyeyim; kazan ve tesisat dijitale geçişte değişiklikler yapılabiliyor, ama orjinal olup olmadığını test ettik oradan anladım.Zaten 14 yıldır tanıdığım birindeydi bu araç, daha önceden özel sipariş olarak dijital klima olayı bu araca opsiyonel olarak koyulmuş.
Teşekkürler..
Daha iyileri sizlerin olur inşallah, teşekkürler..
Teşekkürler..
Teşekkürler güzel yorumlarınız için, farlara müdahale etmek istemiyorum da beyaz sinyal ya da füme sinyal aklımda olabilir, neden olmasın
Teşekkürler..
Beğenmenize çok sevindim, çok teşekkürler..
Teşekkürler..
Boyası orjinal arkadaşlar bunu ilk yorumlarımda da belirttim.Ben sadece 12x3cm ebatlarında boyası düşmüş bir kısmı vardı orayı boyattım, araçtaki boya orjinal.Orjinal boyasını belli eden kısımlar var zaten, bilerek o kısımları tutuyorum
Çok teşekkürler, RS İzmir'de bilindiği için 14 yıl tanıdığım birindeydi aynı plakada el değiştirmediği için, ben de Aydınlı olmama rağmen plakasını değiştirmedim![]()
Çok teşekkürler..
Teşekkürler..
Amin..Çok teşekkürler, beğenmenize sevindim
Çok teşekkür ederim, ben de sırılsıklam aşığım..
Çok teşekkürler, amin, cümlemize..![]()
Benim bildiğim bayadır uğraşıyorsun bununla, Uğraştığına değmiş ama çok güzel olmuş maşallah.
İyi günlerde kullanmak nasip olsun, nazar değmesin![]()
Gerçekten mükemmel ya otur seyret sabaha kadar maşallah kazasız belasız binmeniz dileğiyle..Bi ankaralı olarak böyle bmwleri zor görür olduk araclara cok kotu davranıyorlar
Maşallah kardeşim, aracın rengi-duruşu kusursuz,
Jant değişikliği çok doğru bir karar olmuş,
kazasız, belasız![]()
Mükemmel !
Teşekkürler, amin, cümlemize.. Bmw benim için 3 harfli, B M W
Beğenmenize çok sevindim, çok teşekkürler güzel dilekleriniz için, Ankara'da değişensiz ya da orjinal bir e36 bulmak samanlıkta iğne aramaya benziyor
Güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederim, amin cümlemize, daha iyileri sizlerin olsun inşallah..
Allah razı olsun güzel yorumlarınız için, çok teşekkürler..
Teşekkürler..![]()
çok guzel olmus kazasız belasız. nadı temızlıktekı 36lardan benc
]Senin araba bitene kadar ben otomotiv sektörünü bitirir emekli olup planör falan kullanırım, sıkıntı yok
Renk mükemmel. Bu, Estoril ve British Racing Green çok yakışıyor.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)