az önce basın express yolunda 3 cayenne turbo 1 f430 1 diablo bi de jul 50 yapıştırarak gidiyodu...harbi fena şöförlükleri var yanlaya zıplaya falan deli gibiydiler...
Printable View
az önce basın express yolunda 3 cayenne turbo 1 f430 1 diablo bi de jul 50 yapıştırarak gidiyodu...harbi fena şöförlükleri var yanlaya zıplaya falan deli gibiydiler...
olmmm lan Berk :) eskidi F430 la m3 ler hee gel sana FXX le SLR çektirimde kendine GEL :)
m3 te xenon yok ayıp ya :D
masallah cok guzel resimler :)
kanka resımlerdekı shootmyride yazılarını mozaiklemen resimleriii kotu hallee sokuooo ne dıee yapıon kıı hanı reklam desen sızın sıtede tıcarı bı kaygıda yok :D anlamsızzz
aaa jul ailesinden bir üye :D
o da olur inşalla :D
artık onları şimdilik tech-turkey photo team'den izleriz :)
kanka tholl-ga istemedi çeken arkadaşın adını görmeyi onun için mozaikledim, yoksa dediğin gibi zevkine çekiliyor fotoğraflar.
kendiminkileri mozaiklemiyorum :icon_tup:
bu ıkı aracla gecen aksam denemeye cıktık:) typerla
sarı m3 e cok yakısıo :D bide jantlar orjinal olsa
anaaaa jul hortlamış :D
yorum lar için tşk tartışmaya gerek yok gülü seven dikenine katlanır kıro diyen arkadşımız sen m3 al orjınal jant kullan zevk ve renkler tartışılmaz kıroluk kelimesini size iade ediyorum
I-HANNs TEAM GARAGE
ikiliyi bugun maltepede gordum cok güzellerdi....:)
BP de gördüm ben JUL u cekmiştiniz duruyodunuz güzel duruyordu bakımlı alet ama jantlar olmamış bana görede...19 m3 evo diyorum
baya güzel fotolar ;)