şu gtı yazısınıda kaldır artk olum :)
Printable View
Şu replika Vossen'lerde jant göbekleri çok sırıtıyor bana göre.Bence kibar duran bi kapak uydurabilirseniz güzel durur : )
Jantlarımı siyah yapıyorum.. Günlerdir kafa yoruyorum bu konuya ama bu resimleri görünce yüzde yüz karar değiştirdim..
http://www.techturkey.com/forum/sohb...ant-rengi.html
Benim aracın rengide aynı aşağı yukarı
Düzeltiyorum boyanınca biraz daha o renge yaklaşır inşallah :)
Maşallah daha marjinal olması için jantları beyaza boyasan nasıl olur. Ama şu anki hali daha iyi piano black çok fazla parlak gösterir agresiflikten ödün verebilir. Lipte güzel olmuş.Kazasız belasız.
Jantlar piano black olursa daha iyi gibi. :)
Çok güzel olmuş renk,jant on numara bence piano black olmasın böyle tok duruyor resmen.Stoplardaki folyoyu söküp en incesinden füme yada siyah transparanla o çok kırmızı dediğiniz görüntüden kurtulabilirsiniz bence?
Bence çok iyi duruyor, arkalara biraz kamber ile yeterli gelir, hiç girmeyin şase işine derim.
bence evo lip yerine aşşağıdaki lip daha çok yakışır.
http://www.magicdrift.com/ebay/2-PU-...06FLS-V_05.jpg
jantlara gelince ben piano black yerine koyu füme olmasından yanayım.göbekleri değiştirip biraz daha inince ki öyle olacakmış jantların dışarda olması problem olmaz.
Yanlış anlaşılmasın renk çok güzel ama neden flu duruyor . folyonun kalıtesınden mı kaynaklanıyor ? Onun dışında jantlar grı olmalı.öndeki gtı yazısı sokulmelı kapı kolları da araç rengı olmalı bence :) Hatta yerınızde olsam jantları sokup lm tarzı jantlara yonelırdım. Kolay gelsın masallah tekrar :)
Çok yakışıklı duruyor Maşallah ben çok beğendim ..
Vossenler yakışmış maşallah Allah kaza bela göstermesin :) Kaplamayı yapan yapamamış becerememiş :p Okan abime saygılar :) Yarın oradayım kuzenin arabayı götürcem boya korumaya :)
jantları siyah harici bi renk yap biraz belli etsin kendini
siyah her hattı gizler
aracın şu hali gayet hoş gözüküyor, iyi günlerde kullanın...
Maşallah aracınız çok güzel olmuş emeğinize sağlık :)
Jantlar için ise Moonrock yada Piano Black gayet güzel durur düşüncesindeyim.
Daha farklı bir Alman jantada gidilebilir bu arada :)