Bence de jantlar piano black olursa daha uyumlu olur. Ayrıca Piano black mat siyah kadar kapatmaz ayrıntıları. Jant daha çok belli eder kendini...
Printable View
Bence de jantlar piano black olursa daha uyumlu olur. Ayrıca Piano black mat siyah kadar kapatmaz ayrıntıları. Jant daha çok belli eder kendini...
maşallah jettaya
stoplar cherry red olmalı
arka tampona siyahla difizör tarzı görüntü verilmeli
jant göbekleri sökülüp düz bir jant göbeği ayarlanmalı hatta jantlara vossen yazılarak boğulmuş olan janta renk gelir örneğin araba rengi bir yazıyla
birde ben olsam tampon eki 10 numara önü tekrar jettaya çevirip plaka takmam
:D ağız tadıyla bin kardeşim sonuçta araba senin keyif senin sadece benim düşüncelerim
rengi jantı ofseti hepsi on numara olmuş
çok şık bir araç olmuş. bende piano black olsa diyenlerdenim.
harika olmuş maşallah =) GLİ den güzel duruyo =)
Hocam araç çok tatlı, rengi de ayrı güzel :D Ayrıca Karayolları tarafında mı oturuyorsunuz ? her sabah orda görüyorum aracı çünkü :D
içimden geçenleri yazmışsın hacı abi :D kandil diye içimimi okudun naptn :D
arka tampona çok güzel bi difüzör yaptırıcam nasib olursa çift egzoz sağlı sollu.
jant göbeklerini sökücem kollara vossen yazdırıcam mavi
önüde büyük ihtimal orjinal panjuru boyatıp değiştiricem
jantlar nasib olursa piano black olucak en kısa zamanda önüde basıcam biraz daha tmm dır.:)
ben baya beğendim , çok şık durmuş fakat , ön lastik ebatları özellikle yanaktan cok kalın 215 35 18 takarsanız hem görüntü güzelleşecektir hemde aracı düşürmek için daha ideal olacaktır , ve ben olsam ön jantlarında içinden aldırırdım
gündüz ve detaylı fotolarını da görmek isterim
Maşallahı var Allah kaza bela vermesın
püfff harika olmuş jant seçimin çok şık tavsiyem jantın iç kısımlarından aldır biraz... o hafif taşkın duruşu gidicektir ozaman ön kısmı dilediğin gibi basabilirsin maşallah...