PaSSerBy... Nickli Üyeden Alıntı hey maşallah fotolara bak zehrini fazla salma böcüğün.. Kanki hiç öle şey olur mu yaaa
TeamPASAOGLU İzmir Yetkili Bayii
Maşallah Yawrum Plaka tam olmuş Allah kazasız belasız bnmeyi nasip etsin. İzmire geldigmde bi gidişine bakalım
stlegal Nickli Üyeden Alıntı Köprünün üstünde durup ,senmisin büyük benmiyim ! dediğim istanbul,ben geri vites yapıyorum bu kadar g.tün içinde daha fazla kalamam
cenk_35 Nickli Üyeden Alıntı Maşallah Yawrum Plaka tam olmuş Allah kazasız belasız bnmeyi nasip etsin. İzmire geldigmde bi gidişine bakalım Bakalım cınım sıkıntı yooooook plaka güzel oldu ya sağolsun dostlarımız halletti
cenk_35 Nickli Üyeden Alıntı Maşallah Yawrum Plaka tam olmuş Allah kazasız belasız bnmeyi nasip etsin. İzmire geldigmde bi gidişine bakalım gelde saplayalım cok can yakmıycaz söz
shero Nickli Üyeden Alıntı gelde saplayalım cok can yakmıycaz söz Cengiz ne diyo shero kankim
ismindende anlaşıldıgı gibi yavru cupra ilkecim Sero gene uğrasck birilerini arıyor
cenk_35 Nickli Üyeden Alıntı ismindende anlaşıldıgı gibi yavru cupra ilkecim Sero gene uğrasck birilerini arıyor Sıkıntı yok cengizcigim yavru mavru
cenk_35 Nickli Üyeden Alıntı ismindende anlaşıldıgı gibi yavru cupra ilkecim Sero gene uğrasck birilerini arıyor seni aramıstıkya istanbuldayız diye telefonu kapatırken ben işten cıkıyım arıycam demiştin 1 bucuk ay oldu hala arıycan cengiz cimm))
Buda bonus olsun
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları