Burdaki hondaların %90'nı japonyadan iç piyasadan orjinal gelmedir. Bu hondalar ne amerıkada ne ıngılterede nede turkıyede yoktur... % de 100 japon dogumlu.
Son 2 senede 4 defa Kıbrıs'ta bulundum. Gördüğüm Honda'ların hepsi takdiri hakediyordu.
Özellikle Jazz'lar ve Integra'lar harikaydı..
Demek ıstedıgım tr dekı modıfıkasyon ıslemlerı uzun yıllardır japonya almanya vb ulkelerın tarzlarına özenerek yapılmıstır kı su zamanlarda forumlarda gozlemledıgım kadarı ıle tr de bu modıfıkasyon ıslemlerınde bayagı bı gelıstı bı kac yabancı forumlarda tr de yapılan aracların resımlerını gordum bu da bana gurur verdı acıkcası( lınklerı bulabılırsem paylasırım),yurt dısından parca getırtmek cok aktıflestı gelişti, ve bu olay ulkemızde yapılan aracların yurt dısındakı araclarla eş değer güzellikdeler![]()
Yorumuma gelınce kıbrısı japonyayı modıfıkasyonlarını kotulemek ıstemedim bu ısın hammaddesi oralarda.oralarda yapılan aracların coğu dudak ucukltacak cınsten onları kötülemek ne haddime...
aslında bız bu işi cok zorluklarla yapıyoruz. bu kadar kucuk 1 nufus oranında bu kadar ılgı cok ıyı bence. ewt tr dekı modıfıkasyonları bızde takıp edıyoruz buradan. ozellıkle k20.org de hulk bazooka gıbı araclara rastladıgım zman gurur duydum. bız ımkansızlıklar ıcerısınde ımkanlarımızı zorluyoruz.
Peki özellikle tr'den gidenlere birşey sormak istiyorum.Hadi sağda oturmaya alışılır bi şekil.Ama vites nasıl atıyorlar? Hiç binmedim yada bilmiyorum.Şanzıman aynı biçimde mi ? yani mesela 1'e takmak için soldan direksiyondayken şöför hafifçe kendine çekip takıyor sağdan olanlarda kendine mi çekiyor yoksa yolcuya doğru mu itiyor ? Yada ne biliyim hızlı atarken karıştırıyorlar mı ?
Edit: ekleme
Mesela ben sağ'lak biriyim.Sol elim neredeyse cam açma butonunu bile tutamaz.Sol ile vites atmak zor olmuyor mu ?
Aslında o kadar zor bir sey degil. 1 2 saat icerisinde alışıyo insan. Vites dizilimide aynı soldan direksiyonlu arabalar gibi. Yani en sol-üst 1. Vitesti benim kullandigim araclarda. Hatta soldan direksiyona göre daha zevkli bile oluyo alisinca.. Yada bana öyle geliyo bilmiyorum![]()
Real Cars, Real Roads.
buranın türkiyeye ait bi ada olduğuna inanmak zor... sanki japonya veya amerika gibisüper kareler geçekten...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)