weST.27 Nickli Üyeden Alıntı 240 sx aşırı orjinal duruyor maşallah tertemiz temizdir aracın sahibi gürbüz orjinalcidir
Orjinalci gürbüz evet Orj orj diye diye belamızı dikti
psikolojikdeli Nickli Üyeden Alıntı her sx te bir sorun var benimkindede direksiyonu yanlış yere koymuşlar ukku Nickli Üyeden Alıntı Turboyla atmosferik sarışınla esmer gibidir.. Hangisini alsan aklın öbüründe kalır
Rc nerdeeeeeeee
umitgt Nickli Üyeden Alıntı Rc nerdeeeeeeee sana sormak lazım nerde çatırdamasına hasta oluyordum onuda sattın
kRo_bOy Nickli Üyeden Alıntı Orjinalci gürbüz evet Orj orj diye diye belamızı dikti bu fotoğrafını eklediğim e200 gürbüzünmü onların evin önünde çekilmiş fotoğraflar
Yok deil bi tanıdıkların arabasıydı o satılacak falan diye bi muhabbet vardı da ondan çekmişlerdi resimleri
Maşallah. Denizlide gördüğüm kadarı ile coupe astra bolluğu var maşallah değerini biliyorlar. Seviyoruz Denizliyi
Maşallah Bertoneye Gri renk hatları çok iyi gösteriyor. Seviyoruz griyi
ER Lojistik www.erlojistik.com www.instagram.com/erlojistik/
es026 Nickli Üyeden Alıntı Maşallah. Denizlide gördüğüm kadarı ile coupe astra bolluğu var maşallah değerini biliyorlar. Seviyoruz Denizliyi aynen baya var
bi ara benim romyide çekelim kardeşim ya
Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı japonlar 2 tur atıp soğutmak için kenara çekilirken bmw ler tapagaz dönüyor
Romy derken ?
Denizliyi seviyorum yaa maşallah inşallah bu haftasonu denizliye gezmeye gidebilirim bakalım
AskinSrc Nickli Üyeden Alıntı Denizliyi seviyorum yaa maşallah inşallah bu haftasonu denizliye gezmeye gidebilirim bakalım Denizimiz olmasada seviyoruz bizde
mmtrıza Nickli Üyeden Alıntı Romy derken ? aha işte benim roomstar namı diğer romy
h.guroglu Nickli Üyeden Alıntı aha işte benim roomstar namı diğer romy kazasız belasız kullanın Denizlidemi yaşıyorsunuz
mmtrıza Nickli Üyeden Alıntı kazasız belasız kullanın Denizlidemi yaşıyorsunuz ewt kardeşim kıbrıs şehitlerde oturuyorum buda romy den önceki aracım denizlide az çok biliniyordu belki denk gelmişizdir biryerlerde
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları