fotoğraflara gelen yorumlar için teşekkürler :)
Printable View
fotoğraflara gelen yorumlar için teşekkürler :)
jan elıne saglık hepsı guzel cekımler:)
ercan kazasız belasız dostum:)süper duruyor.
guzel fotolar elinize sağlık...kazasız belasız:)
Maşallah araba güzel Allah kaza bela göstermesin.. Fotoğraflar fazla tepeden olmuş bence, pek sevmedim.. Bayan fotoğraflarında daha ustasın Jan.. :)
maşallah. çekim yapan ellerede teşekkürler.
hayırlı olsun Ercan abi..
fotolarda güzel elinize sağlık..
Masallah Ercan, güle güle kullan, hayırlısı olsun.
Can'ın da ellerine saglık.
Gündüz cekimi sart :)
reis allah kaza bela vermesin, direksiyona alkol almadan otur, güzel güzel bin ama beni bindirme bidaha :D
okadar zıplıyorki :D sanki gölde sektirilen taşın üstüne binmiş gibi hissediyorum :)
jan daha iyilerini çektigini gördüm :), sanırım ercanı pek sevmedigin için böyle olmuş :D birgünde benim sıralı sistemi çek be kardeşim :D eline saglık
kazasız belasız ercan hayırlı olsun : ) resımlerde cok guzel : ) ellerınıze saglık : )
berecte hergun goruyorum aracı hemen hemen hergun masallah :)
Maşallah güzel rs de araba önceden çirkinmiydi bikaçkişinin msg indan onun gibi bi görüşe kapıldım
cekımler cok hos can brawo :)
bu arada bagaj boya mı karbonmuu anlıyamadımda
karbonsa nerden aldınız??
bu arada ercan eskı vtec ı olan ercanmı??? :D amma soru sordum ya
hehehe tmm doru hatrlıomusum :)
hayırlısı olsn kazasız belasız cezasız walla
eywallah saol daha müsait zaman da çekicez gene :)
eywallah timuçin, resimlerde bi kaç photoshop çizgi çalışması yapabilirsin yani sorun değil :p
eywallah selçuk ;)
eywallah kamer arabanı satınca yeni makineyi bekliyoruz senden güzel fotolar ile :)
bi dahaki sefere hem bayanlı hem cliolu resim çekicek :D
teşekkürler ferhat..
gündüz resimlerini beraber çekelim yavuz :)
gece 11 de makinanın algıladığı ışıkla gündüz 4 ten sonra algılanan ışık çok farklı arkadaşlar biraz da ayak üstü yapılan bir çekim olduğu için :) azda olsa hatalı bir çekim olmuş aceleye geldi. İlerleyen zamanlarda gündüz çekimlerinide gerçekleştiririz inşallah. Bayan portreleri konusunda fuar ışıklarında çok daha başarılı çekimler mevcut oluyor tabiki :)
reis eywallah hepimize kazasız belasız :) sen böyle canavar mangal yaparsan bizi doyurursan alkol de iyi gidiyo yanında :p sıralı sistem ile de bi kaç poz beraber alalım:D
yaşıyomusun kanka seninde yeni mekan hayırlı olsun.. bi detaylıya gelicez inşallah indirim yaparsan :)
aynen dostum iş yerim orda olduğu için araba orda oluyor hergün. bir dahaki sefere geçerken uğra bişiler ikram ederim, benim arabanın yanına geldinmi ben seni görürüm ;)
biraz abartılı bi kaç olayı vardı ben onları sade ve orjinali çevridim onları söylüyor bilenler, zevk meselesi tabii ki :)
aynen kardeşim vtec olan ercan ;) bagaj boyalı aldığımda öyle idi yeni stopları taktım bagajı siyah şekilde bıraktım.. ;)
maşallah fotolara da araca da.
ben sevdim çekimleri valla ;)
önlere 15 takıpta bı fotoları görmak lazım:) çekımler basarılı aracın ztn farklı bı havası var:)