fotoğraflara gelen yorumlar için teşekkürler![]()
fotoğraflara gelen yorumlar için teşekkürler![]()
Maşallah araba güzel Allah kaza bela göstermesin.. Fotoğraflar fazla tepeden olmuş bence, pek sevmedim.. Bayan fotoğraflarında daha ustasın Jan..![]()
maşallah. çekim yapan ellerede teşekkürler.
.CeM. Nickli Üyeden Alıntı
Masallah Ercan, güle güle kullan, hayırlısı olsun.
Can'ın da ellerine saglık.
Gündüz cekimi sart![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
reis allah kaza bela vermesin, direksiyona alkol almadan otur, güzel güzel bin ama beni bindirme bidaha
okadar zıplıyorkisanki gölde sektirilen taşın üstüne binmiş gibi hissediyorum
jan daha iyilerini çektigini gördüm, sanırım ercanı pek sevmedigin için böyle olmuş
birgünde benim sıralı sistemi çek be kardeşim
eline saglık
Çok bilmiyecen, Bir bilenede sormuyacan, bileni bulmuşken yaptıracan
berecte hergun goruyorum aracı hemen hemen hergun masallah![]()
Bazen Diyorum Kendime,Ne Çok Değer Vermişim Değersizlere...
Maşallah güzel rs de araba önceden çirkinmiydi bikaçkişinin msg indan onun gibi bi görüşe kapıldım
1.6tdi.
Ecutech.
cekımler cok hos can brawo
bu arada bagaj boya mı karbonmuu anlıyamadımda
karbonsa nerden aldınız??
bu arada ercan eskı vtec ı olan ercanmı???amma soru sordum ya
eywallah saol daha müsait zaman da çekicez gene
eywallah timuçin, resimlerde bi kaç photoshop çizgi çalışması yapabilirsin yani sorun değil![]()
eywallah selçuk
eywallah kamer arabanı satınca yeni makineyi bekliyoruz senden güzel fotolar ile
bi dahaki sefere hem bayanlı hem cliolu resim çekicek
teşekkürler ferhat..
gündüz resimlerini beraber çekelim yavuz![]()
"Hiçbir ülke yoktur ki, kendi içerisinde bizim kadar hain yetiştirebilsin.."
gece 11 de makinanın algıladığı ışıkla gündüz 4 ten sonra algılanan ışık çok farklı arkadaşlar biraz da ayak üstü yapılan bir çekim olduğu içinazda olsa hatalı bir çekim olmuş aceleye geldi. İlerleyen zamanlarda gündüz çekimlerinide gerçekleştiririz inşallah. Bayan portreleri konusunda fuar ışıklarında çok daha başarılı çekimler mevcut oluyor tabiki
![]()
reis eywallah hepimize kazasız belasızsen böyle canavar mangal yaparsan bizi doyurursan alkol de iyi gidiyo yanında
sıralı sistem ile de bi kaç poz beraber alalım
yaşıyomusun kanka seninde yeni mekan hayırlı olsun.. bi detaylıya gelicez inşallah indirim yaparsan![]()
aynen dostum iş yerim orda olduğu için araba orda oluyor hergün. bir dahaki sefere geçerken uğra bişiler ikram ederim, benim arabanın yanına geldinmi ben seni görürüm
biraz abartılı bi kaç olayı vardı ben onları sade ve orjinali çevridim onları söylüyor bilenler, zevk meselesi tabii ki
aynen kardeşim vtec olan ercanbagaj boyalı aldığımda öyle idi yeni stopları taktım bagajı siyah şekilde bıraktım..
![]()
"Hiçbir ülke yoktur ki, kendi içerisinde bizim kadar hain yetiştirebilsin.."
önlere 15 takıpta bı fotoları görmak lazımçekımler basarılı aracın ztn farklı bı havası var
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)