EVO'dan doğan'a kadar harikulade seçimler.. Yalnız 123d'ye şu an yeter miktarda maddi imkanım olsa gözüm kapalı alırdım (satılıktı sanırım) Allah kaza bela vermesin..
EVO'dan doğan'a kadar harikulade seçimler.. Yalnız 123d'ye şu an yeter miktarda maddi imkanım olsa gözüm kapalı alırdım (satılıktı sanırım) Allah kaza bela vermesin..
Şarkı çok ağır oldu yavrum eskilere götürdü
Cupra'dan haberim var maşallah çok sevindim![]()
Eibach sportline 50mm var, teşekkür ederim
Güzel düşünceleriniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar hepimize daha güzelleri nasip olsun inşallah![]()
clio yu jantmaxda görmüştüm çok güzel gerçekten hayırlısı olsun
Hepsi birbirinden şık ve orjinal, az bulunan araçlar kardeşim zevkin hakikaten takdir edilesi
Daha da iyileri nasip olur umarım.
JenGoO Nickli Üyeden Alıntı
Arabaların her zaman dikkat çekiçi, kaliteli ve çok hoş oluyor Maşallah, intagramda denk gelmiştim basık beyaz bmw felaket iyidi, emeklerine sağlık![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
123d olayın sonudur benim için. Harikulade bir araç maşallah.
Diğerleri de donanım/görünüm olarak elde edilebileceklerin en iyisi
KOR, KUK, RS s3 ve clio favorisidir sanırım herkesin. Daha güzel nice araçlara diyelim![]()
123d ciddi anlamda benim içinde olayın sonu bu kadar aracın içinde, 50-50 ağırlık dağılımı, kilitli ile gerçekten bir küçük m3 ayarında diyebilirimO yüzdende hakkını almadan satmayacağım tek inat edeceğim arabamdır
![]()
Hepsinin güzel anıları var imkan olsaydı hepsini tutabilseydik elimizde keşke, çok teşekkür ederim..
profildeki yaş doğruysa 26 meslek nedir hocam ? merakımdan soruyorum![]()
Trafik & Kasko Sigorta işleri Yapılır
Çok güzel Herkes ister , her araca binmek denemek fakat herkese nasip olmaz bu arada .
Ben'de 0'dan başlıcam satıcam acımı ; siz sondan başa gelmişiniz ben baştan Doğan SLX Alcam yanlıyarak perte çıkarınca gidicem nissan 200 sx o zaman kadar piyasa kalırsa subaru , honda , scirocco Allah uzun ömür versin inş.
Yanlız bir foto'da köpek vardı . Kafası sanki ortadan yarılmış gibi çok ilginç geldi![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)