Kanka senin adına cok sevindim, anlatım falan da çok iyi ellerine sağlıkk fotoğraflar için![]()
Teşekkür ederim keşke daha çok foto video çekebilseydim daha güzel bir kamerayla ve arabama kamera kiralayabilseydim
İnşallah gidersinizGerçekten ayrı bir kültür bu pist, yani oradaki insanlar boşuna orada değil. Burada bir pist varmış gidelim değil, herkes biliyor oradaki kültürü ve gidiyor. İnsanlarla konuşmaya çok fırsatım olmadı ama düşünün ki neredeyse herkes belki daha önceden çok kez çıkmış ve otomobilden anlayan insanlar
İnşallah teşekkür ederim güzel yorumunuz için
impossible is nothing abi sen yazmışsın
Teşekkür ederim umarım biraz da olsa size de yaşatabilmişimdir.
Teşekkür ederim umarım bir daha ben ya da başkaları da çıkar da böyle güzel güzel anlatır keyif alırız biz de
275 euro demeyeydi iyiydi yapma dedim etme dedim![]()
Teşekkür ederim amin sağolun
Sağol Yağız'ım sen de geleydin de güzel fotoğraflar olsaydı ayfonla bu kadar oldu
Sağolasın abi bisikletle almadılar yoksa onunla girecektim![]()
Ellerine sağlık keyifle okudum, gitmiş kadar oldum sayende
Ayriyetten sağını solunu manzarasını kalesini çekmenizde çok iyi olmuş![]()
inşallah ilerde imkan olursa benimde gidip görmek istediğim bi yer ölmeden önce yapılması gereken 100 şey gibi bişey bu![]()
Teşekkür ederim abi
Sağolun, çektim çünkü burası tamamiyle bu şekilde güzel. Pist heryerde var, böylesi yok.
Kesinlikle katılıyorum ben de aynı şeyi düşündüm
Sağolun beraber yaşamış olmanız beni mutlu etti.
Haklısınız inşallah kendi arabamla giderim
Bu arada petrolün oradan ve tabelanın altından video ekledim belki izlemek istersiniz.
Nurburgring Fly-By's - YouTube
Anlatım süper olmuş. Acelem vardı ama başından kalkamadım öyle söyleyeyim.
Ömrünün tecrübesini yaşamışsın ne mutlu sanaİnşallah bu son olmaz dahası da gelir
![]()
mükemmel bir deneyim ve benim adıma mükemmel bir bilgi, daha önce haberim dahi yoktu böyle bir şeyden ve herhalde bu yazıdan sonra her pist günlerinde orda olamyı düşüneceğim sayende![]()
Fiat's Are Faster Than You Think!
Teşekkür ederim dostum amin hepimize
İnşalah abi valla piste çıkmaya bile gerek yok yemin ederim otur takıl orada yat ne bileyimoradaki subway de eleman arıyorlardı olmadı işe gireyim
Çok teşekkür ederim umarım geç kalmadınız gideceğiniz yere
Teşekkür ederim inşallah bir daha giderim bir daha paylaşırım
Teşekkür ederim touristfahren diyorlar galiba herkesin girebileceği günler bunlar yani isterseniz j9 la falan bile giriliyorKeşke Türkiye'de de böyle bir imkanımız olsa, az da olsa hem Buğra abinin yardımıyla hem de diğer adını bilmediğim çalışanlarla başladı neyse ki..
Teşekkür ederim abi, bir eğitimini alıp gitmek lazım bir bilenden.. Var mı tanıdık![]()
Mutlulugun bey baba nın ruhuna gitsin. Allah yardımcın olsun kardeşim.
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)