MAŞALLAH fitiaylarımıza+ sezai'nin s2k sına
![]()
Teşekkür ederim sezai gercekten deger veriyorsun arabalara bu araba sana her zaman amade sıkıntı olmaz![]()
34VB2882 Hb Stock VTEC
Nazar Duası بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْنا"" وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ ح
Yunus maşallah vf vtece ama gitmiyor dediğin araba ya bi atar yapmıyorsun yap bak sağırı göstercem sanaama zaten gitmiyor
sen gibi gizli speclerimiz yok
sana özel hazırlıcam arabayı senle denemeden önce verecem arabayı servise ayarın Kralı'nı yaptıracam ;D
34VB2882 Hb Stock VTEC
Nazar Duası بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْنا"" وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ ح
VayBe fiteng'e bak MAŞALLAH VeBe fitiayımıza...Umut um yunus atarcı sadece icraat yokgeçen şahin S ile rol yaptı şahini bile geçemedi
![]()
Lanet olsun içimdeki vtec sevgisine
siz göreceksiniz atarı gideri, beni geçecek b16 sayılıdır.
çünki ben b16 değilim muayene sonrası)))))))))))))))
Seyyar Tayyar
masallahh broo o metın varya o metınn![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
34VB2882 Hb Stock VTEC
34VB2882 Hb Stock VTEC
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)