yok artık...ohaaa...cok ıı yaw...tanrım cok karısık duygular ıcındeyımellerınıze saglık...
yok artık...ohaaa...cok ıı yaw...tanrım cok karısık duygular ıcındeyımellerınıze saglık...
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
bu arada tolga çok alakasız sorucam ama makina ve kullandığın objektif neydi ?
çok başarılı tebrikler...
öh.. naptınız siz ya.. hepsi birbirinden güzel fotoğrafların.. ellerinize sağlık..
Arada 2 tane kırmızı boyalı stop mu gördüm yoksa orijinal kırmızı stop da var da ben mi bilmiyorumbiraz komik olmuş bence kırmızı stoplar..
beyaz GT2 ve turuncu GT3 fena..
mest oldum ya süperler
Eskiden ne kadar dı ki ?
Bu lavuk avrupadaki fiyatlarla aynımı kiralıyor pisti anamadım ki aynı fiyatlarda değil demek ki :S
Orada hababam herkez giriyo . Biz nie hababam bile değil ha kırkyılda bir bile gidemiyoz. Adam ülke ekonomisini hesaplıyıp neden gençlere açmıyor.
deliricem sonra gençler caddelerde tehlikeli hareketler yok insannları riske atıyolar yok yarışırken birisini ezidi yok yarışıyolardı bilmem ne![]()
Deliriyom vallaiçimi döktüm oh diyemiyom ama biri önümüzü açsın artık
![]()
Dediğin çok doğru, Ecclestone sanırım millet kiralamasın boş kalsın diye çok astronomik fiyatlar istiyor. Şöyle ki; kendisi devir almadan önce pisti günlük kira'lar 8-10k euro arasındaki iken kendisi başa geçtikten sonra kiralar bir anda 60-70k euro'lara çıkmış
http://www.stargazete.com/gazetearsi...&ay=4&yil=2007
TarikS in dediği gibi
aynen
para kazanma derdinde değil. pist kapalı kalsın hasar zarar görmesin f1 sürelerine kadar beklesin derdinde kendi ufak aklı ile
Aynen öle. Biz Körfez Pistinde Time Trial yapar iken Cem arkadaşımız (Azrail) İstanbul Parkta benzeri bir pist organizasyonu için konuşurken siz araçlarınızı hazırlayın 10.000 ytl ye hallederiz bir günlüğünü diye pazarlık bile yapıldı. Ancak Allah'ın Bernie denilen ukalası pistin yönetimine el koyunca pistin kullanılmamasını istediği için fiyatları tavanı delip teras katlara çıkarttı. Şunun tipine baksana bi kere.
![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Daha ucuz yapsa sürümden daha çovuk para kazanmazmı delircem. mail çekicem şirketine vericem ayarı o olcak kudurdum. Ama gerçi bizim büyükleirmizde sağolsunlar birşey düşünmüyorlarki bi parkımız olsun oynayalım. Ama park olmayınca sokakta oynuyoruz onada kızıyorlar. yer gösterin lan delircem
İzmit körfezde zaten tarla gibi son virajın olduğu yerdeki delikler mi desem artık nediim oraya bilemedim. Motorcumuz antreman asnasında öldüğünde haberlerde de göstermişti. SpeedWekende sıramı beklerkende ben incelemiştim böyle çukur modeli yok
Nerde bu devlet nerde bu millet!
nurburring 1 tur 5 euro. arabasına , kullananına göre 10-15 dakka sürüyor.
"Asıl önemli olan ve memleketi temelinden yıkan,halkını esir eden,içerideki cephenin suskunluğudur."
M.Kemal ATATÜRK
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)