çooook çikin ve orijinal değil yaakanka maşallah çok güzel pis otomatikçi seni
![]()
Bugün güzelce tamponu söküp vidaları yeniledim, oturtmaya çalıştım. O an resimlerini çekemedim ama bitmiş halini koyayım dedim.
Farları düzelttim ve fırsattan yararlanıp tamponun ortasında kalan paneli siyaha boyadım, sanırım güzel olduPlakayı takınca bu görüntüsü gidiyor, daha takmayacağım
Araba da kirli olmasaymış iyiymiş..
![]()
Yiğidi arsız avrat, aileyi huysuz evlat, şoförü aşırı surat, esnafı ise asık surat yıkar..
masallah hocam hondanın gercek ruhunu tasıyabılen bıkac arabadan bırı bence
kazasız belasız surersın ınsallah
Ne zamandır yazmamışım fırsat olmadı hiç
Ufak tefek can sıkan şeylerden başladım, öncelik kronik direksiyon göbeği çıkıntısını hallettim, ama fotoğraflarını kaybettim, Sonraki aşama ise klima kontrol panellerinin ışıklarını yeniledim. bunu 3 4 integra'da yaptığımdan pek uğraştırmadı. Fotoğraflar ;
Ve artık aydınlık
Daha sonra taban halısındaki 20 küsür yıllık çamur iz leke vs vs gibi şeyleri temizlemeye geldi, hemen söktüm arabanın içini.
Daha sonra halıyı güzelce ilaçlı suyla, halı yıkama makinesiyle yıkadım. Evde peder bey' le klipslerini eski yerlerini yaptık, halıyı sökerken baş taraflarını biraz kopardık tabi oralarıda diktikten sonra sıra geldi halıyı yerine koymaya..
Bunlar da bonus
![]()
Yiğidi arsız avrat, aileyi huysuz evlat, şoförü aşırı surat, esnafı ise asık surat yıkar..
iyi oldu ya la![]()
metalik gri daha hoş geliyor bana nedense, aklımdan geçmedi değil ama çok kapatmaz mı ?
- Maşallah kazasız belasız inşallah...
- Integra'yla ilgili elimdeki fotolarla ufak bir paylaşım yaptım![]()
Honda Owners Never Drive Another
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)