Maşallah ellerin dert görmesin çok güzel çiziyorsun .
Printable View
Maşallah ellerin dert görmesin çok güzel çiziyorsun .
Eline sağlık bro güzel çalışma olmuş ...
Tesekkurler arkadaslar tazeri ekleyecegim
Benim için çok değerli olan ve hayatım boyunca unutamıycagım arabamı tekrar bana kavuşturan Oğuzhan Öksüz sen mükemmel bi adamsın ömrü hayatım boyunca saklıyacagım.. Mükemmel bir işçilik
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.n...07092582_n.jpg
eline emeğine sağlık gerçekten çok başarılı ,bende kendimce çalışıyorum ancak bu kadar detaylı ve temiz işçilik çıkaramıyorum :)
Hocam çizimlerin hayran edecek cinsten maşallah.Şöyle mtech bi e60 çizsende gözümüz gönlümüz açılsa :)
kardesim benimm ellerine saglik en basindan beri en buyuk takipcilerindenim ; dergiye cizmeye basladiginda her ay dergiyi aldigimda once senin sayfani acar sonra seni arardim yine yapmisin yapicagini diye :) ondan oncesinde ise yarismalarda sans eseri ismini duyup takip etmeye baslamaistim tanismadan once , cevremdede gururla cizimlerinden yaptiklarindan bahsediyorum , umarim allah yolunu acik eder , en basindan beri her zaman en buyuk destekcin takipcinin .. ellerine saglik kardesim , ellerin dert gormesin ..
hass 106 ezmiş eline sağlık kardeşim
Maşallah hepsi birbirinden güzel eline koluna sağlık
ulan oguzhan copy paste olmasın corsa farları gibi :hehe: yıllar geçti hala unutmam :p şaka biyana emeğine sağlık.Tebrik ederim,başarılarının devamını dilerim.Sana puanım 9kankam.
Sen insan mısın be kardeşim :D EE ne iyi olmuş öyle emeğine sağlık :)
Çevremdekilere gösteriyorum çizimlerini tanışmak istiyolar; uzakta oturuyo diyorum bende göremiyorum :D :D
Kanka eline koluna sağlık on numarasın :)
kacırmısım konuyu cok basarılı olmus oguzhan ellerıne saglık
ellerine sağlık cok basarılı resimler özellikle son cızdıgın kırmızı 106