her foruma gırdgımde mutlaka takıp ettğim konulardan biriydi hey massallah allah kaza bela vermesın
pıoneer candır güle güle kullanın
Printable View
her foruma gırdgımde mutlaka takıp ettğim konulardan biriydi hey massallah allah kaza bela vermesın
pıoneer candır güle güle kullanın
Harika olmuş. Hellalar birax tirmaladi sadece. Masallah :)
masallah hoş olmus gercekten, kafanın bıraz daha yerde olması daha guzel olmazmıydı acaba?
Sonunda gün yüzüne çıktı :) Maşallah , çok beğendim. Kazasız belasız.
Kocaman maşallah abi kusursuz olmuş
SF 330 lara bittim... İçimdeki SF aşkı bitmez, bitersede TOFAŞ benim için bitmiştir :)
maşallah çok güzel olmuş
bir kaç sene önce bendede tofaş aşkı depreşmişti araç kadar araca masraf yapmıştım
güzel günlerde kullanman dileğiyle :)
fotolarda ayrı güzel mert songülün çektiği belli :)
Maşallah, geçmişe gittim :)
Abim eline,fikrine,bilgine,zevkine sağlık....öncelikle güle güle kullanmanı diliyorum... :) koyu bi Tofaş'çı olarak nacizane isteğim Cengiz Kurtoğlu-Ümit Yere Batsın :) Bu sistemle bu şekille layıkıyla dinlenir :) :) Kendi adıma konuşayım bu etiketçiliği koyu anlamda bana aşıladın teşkkürler :) Allah tekerine taş değdirmesin,güle güle kullanmak nasip olsun :)
maşallah , bu canavarla bir yere gidilmez bence , gidilsede birisi gelir bişey söker diye tedirgin olmaktan kafayı yer insan.
Orjinaldi,bekletdi merak ettirdi ama değmiş valla :) Emekler detaylarda gizli,Allah logolarını üstünden eksiltmesin Maşallah,ama bu arabada Cengiz Kurtoğlu dinlemek isterim mümkünse tabi :)
Maşallah hersey tadinda ayarinda olmus elinize saglik kazasiz belasiz
Abi sanki bir tane arma taksan fazla gözükücek abartı olucak ama bir o kadarda, bir tane arma söksen çok büyük bi eksiklik olucak gibi eline koluna sağlık kocaman maşallah abi güzel günlerde kullan :)
Olmus olmus eline koluna saglik abi massallah kazasiz belasiz
Sagolun beyler :)