maşallah. beklediğimize değmiş :) çok merak ettiğim bir araçtı. güle güle kullanın.
Printable View
maşallah. beklediğimize değmiş :) çok merak ettiğim bir araçtı. güle güle kullanın.
adam bunları tutupta typera yapmadı sonuçta yadırganacak bişey yok.şahin doğan dediğin böyle olur bence her ayrıntı çok ince düşünülmüş.
selçuk maşallah kardeşim çok beğendim araba zaten çiçek gibiydi aksesurların hepside çok yerinde olmuş.
yalnız geçen gün bi şahinci biladerin 7.40 dan alpin logosunu çalmış :D
harika olmuş ya, bu lastikleri hep merak ederdim ben cok eskiden, bu arabalara neden bundan takıyorlar felan diye, tabi o zaman kücüktüm :) Şimdilerde zor bulunan, kıymetli bir stilin parcası haline gelmesi felan cok güzel bu tarz işlerin. Güle güle kullanın :)
Selçuk abi güle güle kullan, ben pek anlamam bu işlerden o yüzden yorumum nötr, umduğun gibi durduğuna inanıyorum:) Maşallah
bu arada abi iyi zayıflamışsın, benimde aynı işi yapmam lazım:D
Tadında olmuş, abartı durmuyor. Allah kaza bela vermesin.
Eyw kardesim :) anlamayanda boyle yorum yapmali ;)
Zayifliyoruz inceden :D
Maşallah moruk :)
Onur abiye göstermek lazım etiket profu o :D
eskıden taksımde gece yarısı sarkıcı tasıyan sahınler vardı aynı onun gıbı olmus
bende pek anlamam bu işlerden ama depo kapağı çok hoşuma gitti :) Çekimlerde süper.
Maşallah.
Rollde yapar driftte diyim sen anla
Bi kac isi var ustasina(gadget) ugrar bu yakinda
maaşallah mükemmel olmuş abi bence... yaşımız gereği bu akımı tam göremesekde ucundan kıyısından yakalamıştık zamanında.... ve sanki resimlere bakınca ozamanlarda sokakta gördüğüm etiket doğanlar kadar mutlu oldum nedense....
unutmadan etiket olayı tamamen kişisel bir zevk,kişisel bir tasarımdır ve yerine göre tanıdığım eski arabacı abilerimizi varsayarak konuşuyorum tedavisi olmayan hastalıktır benim gözümde.... yani arabayı etiket yapacam diye b.k edende çok gördüm , klas malzeme kullanarak sınıf atlatanda çok gördüm.... :icon_tup:
selçuk abiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiii çok değişmiş araba maşallah suban allah,,,herzamanki gibi kafa kaçıran kasa olmuş ...