User Tag List

Sayfa 6/10 İlkİlk ... 45678 ... SonSon
177 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: STP's Kehribar Photoshoots :)

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı painkller Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi çok güzel bir araç olmuş ama,,, aması yok, etiket olayının her bulduğunu takmak olmadığını göstermişssin ben ve benim gibi etiketten tiksinenlere, tam modasında olmuş araç. 90ların kehribarı be.
    bu arada ön kapılarda ne kullanıyorsun hoparlör olarak oda klasik eski logo bişeydir herhalde, diğer konuda sorucaktımda burdan sorayım
    Tesekkur ederim kardesim yaptik bisiyler elden gelen sekilde onlere tsv 16 takiyoruz yeni geldi onlar

Mert Safa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tek kelime Maşallah
    Herşey tam tadında olmuş abi Allah kaza bela vermesin

Oconner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    diyecek kelime bulamadım abi okadar harfin içinden
    KOCAMAN MAŞALLAH
    53 RİZE KADER GÜLMEDİ BİZE

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gerçekten nokta olmuş. Etiketten hoşlanmayan biri olarak benim çok hoşuma gitti maşallah inşallah aynı heyecanla binmeye devam edersin

sweatcaptain - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Selcuk abi oncelikle masallah aracina ...bu araci aldiginda ilk actigin konuda bahsetmistin hani 15 16 li yaslarinda sanayide ki ustanizda da bu sekilde bi arac oldugunu...o arac canlandi gozumun onunde kehribari gorunce...kazasiz belasiz guzel gunlerde insallah...
    34 KPT 60 e93 M3
    34 KPT 20 Ek4 Vtec VTI (track only)

Passed = KPT 01 Ek4 Vtec VTI / KPT 51 Ap2 s2000 / KPT 60 Ap2 s2000

MertS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mert Songül ART
    Try to use your imagination

Ali Burak Şık - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abiiii son noktasın. Hem Kehribar hem de aracın sahibi sen ikiniz de olayın son noktasısınız valla diyecek bişeyim yok Doğukan feysten zıpayşatını atmıştı o zaman da ekrana bakakaldım şimdi de mal mal baktım , aracı alibeyköyde gördüğümde de minibüsün camına yapışmıştım Doğukana aracın pixel tune halini yaptım bi de yapabilirsem karakalem hesabı bi resmini yapacam

Araca gelirsek , zaten böyle garajda saklanmış amacadan dayıdan araçları bulmak zor ama zoru başarmışsın Çeyizin tamamen orijinal öyle 3-5 liralık aramalardan dizilmediği apaçık ortada , etiketçi olmayan bile anlar Topkapı garajındaki ismiyle "pezevenk sarısı" ampuller olmazsa olmazımız . ayrıca eski tip TR'siz plaka, ön panjurdaki armaların hepsi, siyah hella kapakları, 187'ler (artık nerden bulduysan , doğukana sordum nerden bulmuş diye "gider nerde s..im bişey olur onu bulur" dedi ) çok hoşuma gitti. Ama o ön panjura mavi RAC arma da çok hoş olurdu Jantlara gelirsek Arap Momolar çok düzgün durmuş da ben kapakçıyım onlara diyecek sözüm yok

Çok uzattım , ama devam etsem bi bu kadar daha anlatırım Neyse abi her aksamına kadar güle güle bin nazar değmesin Kehribara

ersu55 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    boncuk gibi olmuş maşallah

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ali Burak Şık Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abiiii son noktasın. Hem Kehribar hem de aracın sahibi sen ikiniz de olayın son noktasısınız valla diyecek bişeyim yok Doğukan feysten zıpayşatını atmıştı o zaman da ekrana bakakaldım şimdi de mal mal baktım , aracı alibeyköyde gördüğümde de minibüsün camına yapışmıştım Doğukana aracın pixel tune halini yaptım bi de yapabilirsem karakalem hesabı bi resmini yapacam

Araca gelirsek , zaten böyle garajda saklanmış amacadan dayıdan araçları bulmak zor ama zoru başarmışsın Çeyizin tamamen orijinal öyle 3-5 liralık aramalardan dizilmediği apaçık ortada , etiketçi olmayan bile anlar Topkapı garajındaki ismiyle "pezevenk sarısı" ampuller olmazsa olmazımız . ayrıca eski tip TR'siz plaka, ön panjurdaki armaların hepsi, siyah hella kapakları, 187'ler (artık nerden bulduysan , doğukana sordum nerden bulmuş diye "gider nerde s..im bişey olur onu bulur" dedi ) çok hoşuma gitti. Ama o ön panjura mavi RAC arma da çok hoş olurdu Jantlara gelirsek Arap Momolar çok düzgün durmuş da ben kapakçıyım onlara diyecek sözüm yok

Çok uzattım , ama devam etsem bi bu kadar daha anlatırım Neyse abi her aksamına kadar güle güle bin nazar değmesin Kehribara
    yorumlarına bakılırsa bılıyosun bu ısın detaylarını tesekkurler 3 4 aylık bılgımle bu kadar yapabıldım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MertS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu efsane olmus ıste Mert

131mirafiori - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    s2k kadar hatta daha fazla dikkat çekeceğini düşünüyorum İyi günlerde kullan abi (kullanmayıp garaja kapatsan daha iyi aslında)
    Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    itin köpeğin maskarası değil, Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti'nin bekçisi, askeriyim.

OZAN-RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sonunda kehribar çıkmış piyasaya Kocamann Maşallah ... Son foto çok iyi tam zaman tüneli

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı STP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yorumlarına bakılırsa bılıyosun bu ısın detaylarını tesekkurler 3 4 aylık bılgımle bu kadar yapabıldım
    3 4 aylık bilgi değildir bu abi yılların birikimi var işin içinde belli

Bu da aracın pixel hali :

Yakında karakalem çalışması da gelebilir onu da buraya koyarım , ne zamandır etiket araç çizmiyordum hazır böyle foto bulunca çizmiş olurum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    way anasını ne guzel olmus ya 3 4 aylık canım yalanmı atıcaz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    way anasını ne guzel olmus ya 3 4 aylık canım yalanmı atıcaz
    Öyle diyosan öyledir abi

şaman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [QUOTE=STP;6883876]bır konuya yorum yaparken o konu hakkında fıkır sahıbı olarak yorum yapmak var bırde senın gıbı bılmeden yapmak var

garıp bakısları kaldıramam dedıgın arabayı goren herkes bakıp elıyle guzel olmus ısaretı yapıyor, yol verıyor, sorma ımkanı varsa kac model nasıl bu kadar temız aksesuarlara cok harcamıssın ama cok guzel olmus dıyor. daha gorupte begenmeyen dalga gecen yada guzel olmadıgını hıssettıren bır tepkı almadım.

bu etıketcılık kavramı ıle alakalı baska bır konuda yazmıstım normal sekılde bakarsanız mantıksız bır akım dıye, japonların bozozokusu var efsane sacma ama akımın ama sayısız uyesı var. bızım ulkemızde zamanında amerıkan araba alma ımkanı olmadıgından onların parcalarıyla yerlı araclarını onlara benzetme bı sekılde andırma ımkanını bu sekılde baslatmıs ozamankı abılerımız. yoksa mantıgı yok tabıkı alakasız bı arabanın malzemesını dıger bır markaya koymanın. ama bu akım trde hıc azımsanmayacak kadar buyuk ve cıddı detayları olan bır akım, sanılmasınkı capulcu abecı tıplerın ugrastıgı bır akım ne ıs adamları ne zengınlerın bu akıma hastalıkları var ve dunya ceyızlerı mevcut.trafık polıslerı bıle kac kez cevırmeye gırdıgım halde hıc bı sekılde cezsa kesmedı, hatta bı keresınde hatalı oldugum halde keısnlıkle ceza yemem gerektıgı halde araban ne guzelmıs yaw ceza kesmıycem sana dıyerek benı saldı. gercekten arabacılıkla alakası olan bu ısın temelınden gelme ya da bu ıse bızım tunıng tarzı cıkmadan once bulasmıs kısıler bu aracın kıymetını bılır.eskıden araba yapmak buydu spor tunıng olayı aktıf olarak 97 98 lerde cıktı ve arttı.

etıketcılık ısı kolay deıldır ayrıca, arabayı kollaman gerekır malzemelerın calınmasın dıye, araban herdaım tertemız olmak zorundadır. yolda kuru havada ufak bı sudan gecınce kenara cekıp hemen 4 lastık temızleyıp sıcrayanları sılmen gerekırkı araban hatasız temız olsun dıye. bu akım kolay bı akım deıl oyle anlayın

son olarakta bu arabanı begenmedım bunu yapamamıssın dıyen arkadaslar ıcın hangı yaptıgım araba olmamısta buda olmasın

Alıntı Ahmet_28 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    adam bunları tutupta typera yapmadı sonuçta yadırganacak bişey yok.şahin doğan dediğin böyle olur bence her ayrıntı çok ince düşünülmüş.

selçuk maşallah kardeşim çok beğendim araba zaten çiçek gibiydi aksesurların hepside çok yerinde olmuş.
    yalnız geçen gün bi şahinci biladerin 7.40 dan alpin logosunu çalmış
    Alıntı Etu55 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi kocaman bi maşallah öncelikle , arabanın iç kısmı , arka kısmı gayet yerli yerinde ama panjur bana biraz kalabalık geldi sadece.

Diğer konuda da demiştim kitabına uydurmuşsun

seti olsun jantları olsun harbi etiket oldu araban. Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin.

Olmamış öğğğ aman vs falan diyenlere takma. Ankara'da böyle tofaş bulamazsın , bi Ankara'lı olarakta nefret ederim etiketten öyle böyle değil , ciddiyim. Ama mesele etiket yapmaksa onuda yaptın zaten kitabına uygun şekilde

bide aklıma takıldı abi sağ ön kapı çıtası bi farklı duruyo orjinali değil sanırım ?
    STP sen yaptın diye her arabanı beğenmek zorunda değilim, foto koymuşun bende yorum yapıyorum, sen hala ben yaptıysam olmuştur modundasın, hep birşeyleri ispatlama çabası içindesin, yaşlarımız hemen hemen aynı merak etme bizimde kendimize göre bir araba geçmişimiz var senin gibi reklam yapma ihtiyacı duymuyorum sadece. Ahmet ve Etu siz neden üstünüze alındınız böyle, STP yi savunma moduna geçtiniz hemen, allaha şükür görüyoruz herşeyi şahin doğanda sevdiğim araçların başında gelir. Neyse allah kimseye kaza bela vermesin.

aslan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evrim geçirmiş maşallah anfi nerede?
    IMPOSSIBLE IS NOTHING

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Saman kardes, elestiri gizli hayranliktir der gecerim

şaman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Saman kardes, elestiri gizli hayranliktir der gecerim
    bende sana cengizden büyümeyen bebek şarkısını armağan ediyorum dinlersin track cd lerine bunuda ekle, çok manalı bir şarkı bence

Biraz da anla beni
    Hak ver böyle dememe
    Bırak bu çocukluğu
    Pişman etme sevmeme

Büyümeyen bebeksin
    Ninniye alışmışsın
    Öldürüp kahrederken
    Gülmeye alışmışsın

Benliğini ara bul
    Yaşına yakış artık

Uğrunda yandı bir kul
    Gerçeğe alış artık

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)