Gerçekten nokta olmuş. Etiketten hoşlanmayan biri olarak benim çok hoşuma gitti maşallahinşallah aynı heyecanla binmeye devam edersin
![]()
Selcuk abi oncelikle masallah aracina ...bu araci aldiginda ilk actigin konuda bahsetmistin hani 15 16 li yaslarinda sanayide ki ustanizda da bu sekilde bi arac oldugunu...o arac canlandi gozumun onunde kehribari gorunce...kazasiz belasiz guzel gunlerde insallah...
34 KPT 60 e93 M3
34 KPT 20 Ek4 Vtec VTI (track only)
Passed = KPT 01 Ek4 Vtec VTI / KPT 51 Ap2 s2000 / KPT 60 Ap2 s2000
Abiiii son noktasın. Hem Kehribar hem de aracın sahibi sen ikiniz de olayın son noktasısınız valla diyecek bişeyim yokDoğukan feysten zıpayşatını atmıştı o zaman da ekrana bakakaldım şimdi de mal mal baktım , aracı alibeyköyde gördüğümde de minibüsün camına yapışmıştım
Doğukana aracın pixel tune halini yaptım bi de yapabilirsem karakalem hesabı bi resmini yapacam
![]()
Araca gelirsek , zaten böyle garajda saklanmış amacadan dayıdan araçları bulmak zor ama zoru başarmışsınÇeyizin tamamen orijinal öyle 3-5 liralık aramalardan dizilmediği apaçık ortada , etiketçi olmayan bile anlar
Topkapı garajındaki ismiyle "pezevenk sarısı" ampuller olmazsa olmazımız . ayrıca eski tip TR'siz plaka, ön panjurdaki armaların hepsi, siyah hella kapakları, 187'ler (artık nerden bulduysan
, doğukana sordum nerden bulmuş diye "gider nerde s..im bişey olur onu bulur" dedi
![]()
) çok hoşuma gitti. Ama o ön panjura mavi RAC arma da çok hoş olurdu
Jantlara gelirsek Arap Momolar çok düzgün durmuş da ben kapakçıyım onlara diyecek sözüm yok
Çok uzattım , ama devam etsem bi bu kadar daha anlatırımNeyse abi her aksamına kadar güle güle bin nazar değmesin Kehribara
![]()
[QUOTE=STP;6883876]bır konuya yorum yaparken o konu hakkında fıkır sahıbı olarak yorum yapmak var bırde senın gıbı bılmeden yapmak var![]()
garıp bakısları kaldıramam dedıgın arabayı goren herkes bakıp elıyle guzel olmus ısaretı yapıyor, yol verıyor, sorma ımkanı varsa kac model nasıl bu kadar temız aksesuarlara cok harcamıssın ama cok guzel olmus dıyor. daha gorupte begenmeyen dalga gecen yada guzel olmadıgını hıssettıren bır tepkı almadım.
bu etıketcılık kavramı ıle alakalı baska bır konuda yazmıstım normal sekılde bakarsanız mantıksız bır akım dıye, japonların bozozokusu var efsane sacma ama akımın ama sayısız uyesı var. bızım ulkemızde zamanında amerıkan araba alma ımkanı olmadıgından onların parcalarıyla yerlı araclarını onlara benzetme bı sekılde andırma ımkanını bu sekılde baslatmıs ozamankı abılerımız. yoksa mantıgı yok tabıkı alakasız bı arabanın malzemesını dıger bır markaya koymanın. ama bu akım trde hıc azımsanmayacak kadar buyuk ve cıddı detayları olan bır akım, sanılmasınkı capulcu abecı tıplerın ugrastıgı bır akımne ıs adamları ne zengınlerın bu akıma hastalıkları var ve dunya ceyızlerı mevcut.trafık polıslerı bıle kac kez cevırmeye gırdıgım halde hıc bı sekılde cezsa kesmedı, hatta bı keresınde hatalı oldugum halde keısnlıkle ceza yemem gerektıgı halde araban ne guzelmıs yaw ceza kesmıycem sana dıyerek benı saldı. gercekten arabacılıkla alakası olan bu ısın temelınden gelme ya da bu ıse bızım tunıng tarzı cıkmadan once bulasmıs kısıler bu aracın kıymetını bılır.eskıden araba yapmak buydu spor tunıng olayı aktıf olarak 97 98 lerde cıktı ve arttı.
etıketcılık ısı kolay deıldır ayrıca, arabayı kollaman gerekır malzemelerın calınmasın dıye, araban herdaım tertemız olmak zorundadır. yolda kuru havada ufak bı sudan gecınce kenara cekıp hemen 4 lastık temızleyıp sıcrayanları sılmen gerekırkı araban hatasız temız olsun dıye. bu akım kolay bı akım deıl oyle anlayın
son olarakta bu arabanı begenmedım bunu yapamamıssın dıyen arkadaslar ıcınhangı yaptıgım araba olmamısta buda olmasın
STP sen yaptın diye her arabanı beğenmek zorunda değilim, foto koymuşun bende yorum yapıyorum, sen hala ben yaptıysam olmuştur modundasın, hep birşeyleri ispatlama çabası içindesin, yaşlarımız hemen hemen aynı merak etme bizimde kendimize göre bir araba geçmişimiz var senin gibi reklam yapma ihtiyacı duymuyorum sadece. Ahmet ve Etu siz neden üstünüze alındınız böyle, STP yi savunma moduna geçtiniz hemen, allaha şükür görüyoruz herşeyi şahin doğanda sevdiğim araçların başında gelir. Neyse allah kimseye kaza bela vermesin.
bende sana cengizden büyümeyen bebek şarkısını armağan ediyorum dinlersintrack cd lerine bunuda ekle, çok manalı bir şarkı bence
Biraz da anla beni
Hak ver böyle dememe
Bırak bu çocukluğu
Pişman etme sevmeme
Büyümeyen bebeksin
Ninniye alışmışsın
Öldürüp kahrederken
Gülmeye alışmışsın
Benliğini ara bul
Yaşına yakış artık
Uğrunda yandı bir kul
Gerçeğe alış artık
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)