Tebrik ederim,M3 zaten doğası itibarı ile çok hoş bi araç,bi de senin hoş fotolarınla süper olmuş.:icon_tup:
Printable View
Tebrik ederim,M3 zaten doğası itibarı ile çok hoş bi araç,bi de senin hoş fotolarınla süper olmuş.:icon_tup:
bugune kadarki en başarılı fotoğrafların olmuş berk.makinayı iyi tanıman,ps i (raw için) çok iyi kullanman ve mekanı değerlendirmen en büyük etken.emeğine sağlık
Eline sağlık..Sahibi de beğenmiştir umarım,daha arkadaşları felan vardır topluca çekime gelirler sana :)
Gerçekten çok güzel fotoğraflar..
evt alp benımde gözüme takıldı yazmiyim dedim sen yazınca bende katılayım dedim sol ön kapı ve camurlukta bariz bi şekilde ton farkı var :D
diğer fotoları bilmiyorumda bu foto da ışıktan dolayı fark olabilir,benim çektiklerimde de geldi başıma
gercekten ınanılmaz cekımler elıne saglık :)
canavar..
ben de senin gibi düşünüyorum tolga.
ortam çok güzeldi gerçekten, aracı ön plana çıkardı renkler.
makinaya iyice alıştım, raw üzerinde çalışıyorum hala..tam çözebilmiş değilim PS konusunu..çok fazla çekim yapmak gerekiyor :) hdd'de yer kalmadı..raw'ın tanesi 13-15mb + jpegi 2-3 mb :)
sahibi çok beğendi.zaten yakın arkadaşım ama ona da büyük hallerini cdye çekip veremedim.
bundan önce çektiğim 116 da aynı kişinindi. Birkaç arabası daha var zamanım yeter ise onları da çekicem..
sanırım sırada vw jetta tsi olabilir..en beyazından yere basık ofsetli 18veya 19 jantlısından :cool:
kapıda değil ama çamurlukta var sanırım..emin değilim ama bizde fotoğrafları çekerken farkettik ufak bir ton farkı ;) HDR lerde de iyice belli olmuş.
kapıdaki fark özgürün dediği gibi olabilir.
bir yerde 0 km 350z HDR çekimi vardı, fabrika çıkışı çamurluk başka ton, tampon başka, kapı başka.. gözün göremediği şeyler ortaya çıkabiliyor bu tip fotoğraflarda.
teşekkürler.
___
mutlu oldum :D
Güzel olmus ellerine saglık kardesim :)
Araba ve cekimlere göre mekan biraz sönük kalmıs.
Günbatımı veya loş bir otoparkta sanki daha güzel cıkabilir bu renk bir M3 :)
eline emeğine sağlık, mükemmel olmuş fotolar, çok beyendim. :icon_tup:
Sahibi yaşlı bir amcaydı hala o mu? Foto' lar ise gerçekten başarılı.Başarılı çalışmalarının devamını beklerim :)
hastasın olm sen.. o fotolar ne öle.. eline sağlık! ziyafet yaşattın bize buralarda :)
eywalla :)
mekanı özellikle seçtim, düz açık renk arka planda sarı araç patlasın diye :)
esasında mekan sönük değil araç çok gösterişli :D
günbatımını gökyüzünde bulut yokken sevmiyorum ve genelde hep ters ışık oluyor denize karşı çekmek istersem.
eyvallah.
sahibi yaşlı amca değil, sattı.
şu anki sahibi göçmen kavşağındaki Ototaş.
araç çok temiz. sadece işe gidip gelmek için kullanılmış (5-7km için.) bende hep otoparkta yatarken görürdüm çamlıbelde. iyi ki bizim arkadaş aldı :)
tedavi görüyorum :D
afiyet olsun.
Allah kaza bela vermesin sahibine.
özendim valla... çekimler çok güzel
iyi emek harcamışsın eline koluna sağlık berk
aracta bikac parca boya var galiba:) foto makinesinin renk ayarı bi ilginç :)
Nettin sen be oglancık?
ettin yine keyfımın ıcıne :D
ellerine kollarına saglık mekan 10 numero
Çok şık fotograflar kardeşim eline saglık :)