herkes bi fotografci herkes bi hdr ci...
ama aramizda gercekten guzel kareler cikartan arkadaslar var
Berk gercekten severek takip ediyorum abicim,cekimler gayet hos ve basarilarinin devamini diliyorum...
Printable View
herkes bi fotografci herkes bi hdr ci...
ama aramizda gercekten guzel kareler cikartan arkadaslar var
Berk gercekten severek takip ediyorum abicim,cekimler gayet hos ve basarilarinin devamini diliyorum...
Amin ;)
Teşekkür ederim. Özellikle pc başında baya saatlerim geçti. beğenmene sevindim.
olabilir, bilmiyorum.
alıcı değilim, sadece çektim :hahaha:
canıma değsin :D
:rolleyes:
sıra sana da gelecek, az kaldı İzmir'e gelmeme..
hislerimiz karşılıklı :icon_tup:
bende özledim senin fotoğraflarını, gözümüzü şenlendirsen artık :heyoo:
araba da güzel çekimlerde..:)
Berk , resimlerin hepsini birlikte düşünürsek tek mekanda çekim yapmış olman biraz yavan kalmış.Tek tek baktığında fotoğraflara hepsi çok iyi.Ama M3 shoot out olarak düşününce sanki aynı kalan konuya farklı fonlar , farklı renkler lazım gibi.
Hep iyi yorum adamı yozlaştırır.Ben eksikleri söyliyim gözüme çarpan.Benim kötü olmam çokda önemli değil sen iyiye gittikten sonra.
Eline sağlık combo,güzel araç güzel çekimler..
çok güzel fotoğraflar berk eline sağlık.. sol kapı boyalı mı m3 ün :)
hepsi çok güzel, ellerine sağlık..
59k € demiş :D
galerici işte :)
teşekkürler.
mekan sıkıntım çok burada.
m3 çekimlerini yaparken zaman sıkıntım da çoktu. hatta araç sahibi arkadaşın işi biraz daha uzadı çekim işi yatmasın diye arabayı ben aldım çıktım, çekimlerini yaptım geri getirdim. Normalde benim bu çekimden alacağım foto sayısı 15-20 idi ama tek tek baktım seçim yapamadım :) o yüzden hepsini yükledim.
Zaten benim için olumsuz yorumlar daha da önemli. Ben nasıl gördüğümü söylüyor isem benim çalışmalarım içinde gördüğünüzü söyleyin ki eksikleri görüp hataları düzelteyim elimden geldiğince. Hepberaber iyiye gidelim, sen ben farketmez :icon_tup:
:rolleyes: mersi
bilmiyorum. ama kapıda boya yok sanırım, çünkü sağ taraftan olanda da benzeri fark var. (genelde kapılarda ufak ton farkı oluyor çoğu araçta) bunda varsa ön sol çamurlukta boya vardır onu da emin değilim. sadece fotoğraflardan öle düşündüm.
merak eden varsa İLANDAN sorabilir.
İlandaki fotolar tam araba aldırır cinsten..Satıştan komisyon istemen lâzım.. :D
güzel çekimler elinize sağlık ama ben bu rengi hiç beyenmiyorum :)
berk abi sen harbi bu işi biliyosun gerçekten çok güzel kareler war ama bi kaçtane kötüde war ama toplamda çok iyi bi iş çıkartmışsın eline sağlık
eline koluna objektfine sağlık berk allah ışığını eksik etmesin mükkemmel tek kelimeyle..:icon_tup:
6. ve 7. fotolar çok hoşuma gitti:D
daha nası olsun supperr
bu tip fotoğraflarda gözle görülemeyen hatalar belli olabiliyor ;)