maşallah resimlerde araçta çok iyi Allah kaza bela vermesin .
anılarım depreşti yine eski aracımı görünce bende çok severek binerdim![]()
maşallah resimlerde araçta çok iyi Allah kaza bela vermesin .
anılarım depreşti yine eski aracımı görünce bende çok severek binerdim![]()
vay bizim araçlardan biri daha , böyle güzel görmek ne hoş , kazasız belasız kullan
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
Arkaya Beşiktaş APP yi takıp önden 2cm daha bassan çok daha güzel olucak aslında kankaSonrasında kola +çekirdek ve 1 paket keyif sigarası benden
![]()
ilk günkü kondisyonunda çok nadir hatta benim bildiğim en iyi CRX duruşu gidişi efsane maşallah turgayım ağız kadıyla bin kardeşim resimlerde çok efsane bayıldım....
Arkadaşlar hepinize tek tek çok teşekkür ederim beğendiğiniz için. Dahada iyileri var belki aramızdakilerde ama olmayanada daha iyilerini nasip etsin rabbim inşallah.
amin kankacım cümlemize kazasız belasız sürüşler senin aletlerde çok nalet maaşallahtekrardan çok teşekkürler kardeşim resimler için...
ciddimi ne ara sattın be melih aga sen ?
eee Tayfun abi nerden nereye işte senin yerinde olsam harbi benimde anılar fena depreşirdi kaç yıl önceki arabanı hala bu şekilde görebilmek...
çok iyi dedin kankada biliyon işte garaj girişi sıkıntı yoksa kafayı öptüresim var yerede garaj sıkıntı biliyon. Ama sırf çekirdek+kola+cugara 3 lüsü için basabilirim bak
Eyvallah İlkerim çok sağolasın Allah cümlemize ağız tadıyla kazasız cezasız binmek nasip etsin. Senin delsolün fazlası var eksiği yok benim rexten seninkinede kocaman maaşallah...
vallahi kardeşim bu aracı çok uzun süreler bekleyerek kovalayarak gıdım gıdım para biriktirerek aldım. kasım ayında askere gideceğim benim satmaya hiç niyetim yok ama askerlik mevzularıda baya karıştı normalde kısa dönem gitmem gerekiyoda yeni sistemde kısamı uzunmu çıkacağı hiç belli değil. kısa çıkacağını bilsem hayatta satmam dursun 5 ay bişey olmaz ama, uzun çıkma ihtimalinden dolayı aileden feci şekilde baskılar var sat işte uzun çıkarsa bir yıl boşu boşuna yatırıcan arabayı garajda filan diye. hiç istemeyerek kasım ayına kadar satabilirim yani ilanda koymayı düşünüyorum bu aralar. zaten satıldı satıldı kasıma kadar ( ki satılmasında kalsın diyorum inşallah ) eğer satılmazsada çekerim garaja örterim üstünü yatsın bir yıl geldiğimdede hayatta satmam evladiyelik kalsın ölene kadar farklı projelerde var kafamda satılmazsa askerden geldiğimde. durum bu şekilde yani düşünürsen detaylı şekilde konuşuruz... sıkıntı şurdaki bunu satarsam bidaha 20 lirada ayarlasam asker dönüşü böyle bir crx bulmamın bidaha imkansız olduğu ama maalesef ...
Aracın cidden muayyer maşallah satarsan daha da kıymetli olur
kör ölür badem gözlü olur![]()
Jackson Racing Supercharger Setup / Nardo Fn2 TypeR
maşallah turgay faruğun dediği gibi sakın satma pişman olursun egzos sesi duydunmu moralin bozulur 5 ten 3 e çekesin gelir ama rex yoksa zevki olmuyor emin ol![]()
aynen öyle hocam doğru söze ne hacet
aynen Ramazan abi biliyorum zaten kafamda bi canlandırıyorumda şuan garajda olmadığını mesela fenalık basıyorkısmet bakalım abi kasıma kim öle kim kala. inşallah satılmazda gelince askerden projekt yaparız
teşekkür hocam beğendiğine sevindim![]()
Araç ilk sahibinden umarım son sahibi olmaya devam edecek olan Turgay'a kadar özenle kullanılmış , içerdeki bakalitlerin el değmemişliğinden pandizotun hala orjinal olarak duruşuna kadar ilk günkü görüntüsünü koruyor.Gidişi konusunda ise fazla bir şey söylemeye gerek yok videolar gayet açıklayıcı olmuş , umarım asker dönüşü güzel bir sürprizle geri döner kaldığın yerden devam edersin.
Maşallah...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)