User Tag List

Sayfa 6/6 İlkİlk ... 456
99 sonuçtan 96 ile 99 arası

Konu: Bodruma yolculuk

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı STP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bayan icin guzel detay, sadece tam oturmamis olmasi gozumu tirmaladi. Herzamanki gibi bos muhabbet olmasi alisilageldik birsey. Bu arada bodrumdayim denk gelmedim pembeliye
    Ben tam merkezde değilim ondanda olabilir...

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende turkbuku yalikavak taraflarinda dolaniyorum.

Fatih_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı M U R A T Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu forum insan seçiyor işte sen açsan böyle bir konu kafa göz girerler bayan olunca herkes sevgi pıtırcığı
    Kaç yaşına gelmişsiniz , yazdıklarınız yakışmamış bence.

Bilmiyorum siz nasıl düşünüyorsunuz ama , bir erkek olarak bayanlara karşı daima kibar davranılması - konuşulması gerektiğini düşünüyorum.

Ben tanımadığım bir bayana karşı konuşurken uslubuma dikkat ederim ,isteyen yavşıyor olarak görsün isteyen centilmen olarak beni ilgilendirmez ama sizin tarzınız hiç hoş değil. Karşınızdaki bayansa biraz daha dikkatli yazmanız gerekiyor

Tamam yok değil , birçok kişi var herşeye muhalefet olan ama bu konuda da siz olmuşsunuz ?

Ayrıca bir bayana atılan yorumlara bakıp bu forum insan seçiyor demek doğrumu ?
    34 TE 3516

Para için değil , mutluluk için çalış

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Fatih_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kaç yaşına gelmişsiniz , yazdıklarınız yakışmamış bence.

Bilmiyorum siz nasıl düşünüyorsunuz ama , bir erkek olarak bayanlara karşı daima kibar davranılması - konuşulması gerektiğini düşünüyorum.

Ben tanımadığım bir bayana karşı konuşurken uslubuma dikkat ederim ,isteyen yavşıyor olarak görsün isteyen centilmen olarak beni ilgilendirmez ama sizin tarzınız hiç hoş değil. Karşınızdaki bayansa biraz daha dikkatli yazmanız gerekiyor

Tamam yok değil , birçok kişi var herşeye muhalefet olan ama bu konuda da siz olmuşsunuz ?

Ayrıca bir bayana atılan yorumlara bakıp bu forum insan seçiyor demek doğrumu ?

Ben cevap bile vermedim o yoruma sizde aldırış etmeseydiniz keşke...Gerginlik olmasın..

Erkeklerle sorun olunca aşılması kolay oluyoda bayan ile ilgili bi durum olunca ne yaparsan yap bayan hep haksız...Ben sadece aracımın resmini koysaydımda sorun olacaktı amaç başka çünkü...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)