Ben 1 senedir adadayım o yüzden hiç bilmiyorum araçların durumlarını. Genel olarak iyiydiler. Ama 3-5 pilot vardı ki kendilerine hayran bıraktılar. Rum tarafından gelen pilotlarda çok iyilerdi.
Evet , zet kartingde yapıldı.
Hepsini telefonla çektiğim için , en iyilerini koydum zaten. Diğer fotoğraflar leş![]()
Kıbrıs-Girne de olan arkadaşlar iletişim bilgilerini verirse bende daha 55 gün boyunca Kıbrıstayım haftasonları görüşebiliriz.
Araçlar sadece pist için getiriliyor fakat yeni çıkan kanunla galericiler her ithal ettiği 5 araçtan birini trafiğe tescil ettirebiliyor kaç model olursa olsun.
Drift Kıbrısta çok çok popüler ve gelişme gösteren bir spor. Bunda imkanlarında bol olması etken. Hazır şekilde s15 getiriliyor 10.000 sterlinpistte sabahtan akşama kadar pratik yapma 20 tl
![]()
Ahh bee çok özledim 2. Memleketimi okul biran önce açılsa![]()
adamlarda her türlü imkan varda bazı konularda bizim burdan 1 sene geride geliyorlar galibabizimkiler hella flush modasını kapatalı 1 seneyi geçti
bole olunca devlete hökümete giydiresim geliyor..
%110 vergi orani , 5tl benzin... anamizida alip gidelim lan.
Arabası kadar kafası var anahtari kadar beyni yok.
Skyline'larin durumu biraz 'Arap yagi bol bulunca ...... surermis.' hesabi olmus.
Anasini satiyim bizim burda olsa bebek gibi olurdu o Skyline'lar.
Onun disindakiler ise yikim cidden, ozendim.![]()
Ya ölürüm ya da kaskodan para alırım kafası.
bakma son zamanlarda turemıs o araclar yoksa bundan 3-4 sene once skylıne dedıgın arabadan 6 tane s15 dedıgın arabadan 6 tane vardı. kı
s15 lerın 2 tanesı n/a motordu.
kıbrıslılarda bolca honda ıtr / acura nsx ve toyota celica vardır.
arkadan ıter araclar olarak cokta fazla arac yoktu.
helekı bı rx7 gordum emın olun tr de daha cıddı donanımlı sahin doğanlar var.
(kapısında alev desen stıcker ı vardı)
kıbrısta ımkan var ama nufus az. 200.bin 300 bin kısı arasında genc erkek nufusunu hesaplayın bıde onların araba sevdalısı olanları artı olarak ekonomık durumlarının musaıt olanları hesaplayın ne demek ıstedıgımı anlıcaksınız.
Kıbrıstan rx-7 getirtmek istesek nasil olur ? Vergisi mergisi falan ? eski model olduğu için zor herhalde?
Arabası kadar kafası var anahtari kadar beyni yok.
Bilirdim tabi niye bilmiyim olm 5 sene orda yaşamadım mı![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)