Herkes ektigini Biçer bu hayatta...
Nasıl istersen öyle olsun![]()
maşallah kazasız belasız
motorumuzda tertemiz oldu
[IMG]Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
on numara yapmışsın da ön panjur mavi güzel olmamış
kardeşim kaput korumayı nezamandır kullanıyorsun? hiç altına baktınmı kaputun açıkta kalan kısmıyla korumanın altında kalan kısım arasında renk farkı varmı?
uzun yola çıkıcam antalya gibi.bu tarz bir koruma takabilirim ama araç 15-20 gün yoğun güneş altında kalacak.birde montajı kolaymı kolay sökülüp takılıyormu?
Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri![]()
İşte bunu tam adamına sordun abi.kaputun boyası yandı benim ki mecburi duruyor çirkin görüntü olmasın diye yanlız benm suçum çünki yanlış kullandım yağmur yağınca çıkartmadım sonra güneş açtı üzerine kururken boyayı yakmış sen antalya ya giderken tak ama yolculuk biter bitmez çıkart üzernde tutmamaya gayret et
ayrıca takmak max hiç bilmeyen için 1 dakika gibi bi zaman alır
![]()
Abi şimdi şu şekilde aracı maske yokken yıkattın maske kuru sıkıntı yok ( güneşte uzun süre kalmazsa tabi ) ama maske üstündeyken bi su tutturuyum düşüncesiyle araba yıkatırsan oda üzerinde kalırsa o zman sıkıntı ayrıca güneşin anlında uzun süre kalıncada kuruda olsa yakıyor... kısacası karışık saçma sapan bişey aslındauzun yo l için ideal bişey.... Eğer ben 2 güne bi söker takar havalandırırım diyorsan al kullan arabaya farklı bi hava katıyor senin arabada accord du sanırım....Accorda çok dehşet durur
![]()
maaşallah dostum arabana iyi bakıyorsun, kazasız belasız kullanmalar.... Motoru neyle temizledin 10 numara olmuş vallaha....
Çıkar at acıları , Giy hadi cicileri ; Herşeyi unutturur Ankara Geceleri...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)