çekimler harika olmuş cihaz nedir hangi photoshopu kullanıyorsunuz ? elinize sağlık araçlarda harika
3 nün de maaşallah'ı var bu arada GA 0749 u balçovada çok görüyorum hele ki sakarya caddesine asfalt atıldığı zamanlar o çukurlu yolda altını sürte sürte yürüyordun benim içim erimişti =) biblo gibi oldu önceki haline göre kazasız belasız kullanın
Ne olmuş büyük adam olamadıysak. Hayallerimizi satmadık ya.
Eline Sağlık kardeşim çekimler çok başarılı. Arada geliyor Senden böyle farklı ve güzel tarzlar.
Fusion35 ------> OnurD.
Harika kareler çıkmış eline sağlık sarı jantlı golf favori çok iyi duruyor Maşallah![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
maşallah araçlara çekimler çok güzel olmuş valla elinize sağlık ..
araçlar çok şık, özellikle GA tiril tiril hepsine kocaman maşallah
Web tasarım ve SEO çalışmaları yapılır, Anzer balı bulunur.
Golfler çok şık maaşallah![]()
40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)
Su mk3 lerde beni ceken degisik biseyler var ama cozemiyorummasallah kareler araclar harika
![]()
Sizin Maymun Olmanıza Darwin de Şaşkın.
Belly Detail
maşallah berkin çok güzeller .![]()
hiç resim çekelim demiyon artık bana vag grubunu bıraktık ondanmıolmadı 1.4 polo da var haha
Eline sağlık çok güzel çekmişin. İlk 2 fotoda hdr veya photoshop var sanırım.
Bendede d600 var. Aynı lenseden bende de var ve sonrasında Nikon 24-70 f2.8 aldım. Kesinlikle tavsiye ederim.
Ali Can Calis
Herkese güzel yorumları için çok teşekkür ederim
Haha vag varsa olur abi
2 Kareden oluşuyor ilk 2 fotoğraf enstantene ve diyafram ayarları farklı çok abartı oynama yok üzerinde, D600 güzel iddalı bi makina,ben sadece body aldım 2.8 24-85 lensim var zaten abi.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)